Wydaje mi się jednak, że w okolicach Kołobrzegu strasznie wieje, a ja wolałabym żeby wiało mniej. No i żeby dojście do plaży nie było uciążliwe. Baśka będzie miała ok pół roku, więc jakieś specjalne atrakcje dla dzieci nie są nam potrzebne. Nie będziemy też latać po dyskotekach. Jakie rejony poleciłybyście? - jeśli macie jakąś konkretną kwaterę to równie chętnie przyjmę namiary 

zbroziu pisze:Karola5, zdecydowanie Jastarnia
Bo ja mam wrażliwe zatoki na wiatr i zawsze mi się wydawało, że te miejscowości najbardziej wysunięte w morze są strasznie wietrzne...?zbroziu pisze:Karola5, zdecydowanie Jastarnia
MamaŻaby pisze:zbroziu pisze:Karola5, zdecydowanie Jastarnia
W okresie od połowy lipca do połowy sierpnia tłumy ludzi.
kari pisze:zbroziu pisze:Karola5, zdecydowanie Jastarnia
teściowie w tym roku jadą (może ja się zabiorę), teraz jest szwagierka i mówi, że dla rodzin z dziećmi akurat spokojnie, do plaży blisko
agunia pisze:Karwii,byliśmy już kilka razy,ale lata temu,ciekawe czy bardzo się zmieniło.
MamaŻaby pisze: no i knajpka U Reboka
my jedziemy już za tydzień,więc niby jeszcze poza sezonem,może nie będzie tak tłoczno.martula_87 pisze: dużo ludzi nawet bardzo
zbroziu pisze:MamaŻaby pisze: no i knajpka U Reboka
A gdzie ona jest?

Młodsza tez bawola się na animacjach jak przedszkolak
Jest to ośrodek z domkami (41 domków),a także stołówka z domowymi obiadami (obskurna ale kilka razy tam jedliśmy mając dość smażonych ryb,frytek,itp), duży bezpieczny plac zabaw, boiska itp. Jeśli chodzi o same domki to z zewnątrz fajne a w środku ciut gorzej-jest wszystko co ma być ale giga szału nie ma. Jednym słowem dobry PR bo cały ośrodek z zewnątrz wygląda fajnie, a jak jest wewnątrz wie ten kto tam zamieszka
Wadą tez było to ze domki są bardzo blisko ustawione (ciasno) i maja kiepska akustykę
))Co do samej miejscowości hmm, nie jestem przekonana, wąskie i tłoczne plaże, niekoniecznie urokliwe miejsce. Na stronce ośrodka jest zakładka "wolne terminy" i dzięki temu tam trafiliśmy "z dnia na dzień" bez obdzwaniania miliona miejsc wcześniej. Chciałam w inne miejsce wybrzeża tym razem, ale tylko tu było wolne na dłużej niż tydzień.malaJu pisze:Jak ktoś ma samochód, lubi jeździć i zwiedzać, a potrzebuje domek blisko morza, ale nad Zatoką Pucką, więc nici z pływania za to idealnie na wypady w każdą stronę Trójmiasto, Władysławowo, Hel, Jastrzębia Góra itp. to ja mam. Płaciłam 100zł za dobę. Domek z aneksem kuchennym, miejsc 5 dla dorosłych albo 4+1 (łóżeczko do wynajęcia). Domek mieści się u mojej cioci, Osłonino, 200m do morza. Z domku widać zresztą

Właśnie tam byliśmy w sanatoriumPatrycja11 pisze: Rymanowie Zdrój

przeczytałam co napisałam iDeco-Ania pisze:na weekendowe naśladowanie akumulatorów
oczywiście, że miało być "naładowanie"
no ale jutro dzwonimy. Bardzo spodobał mi się, bo widać pełne nastawienie na dzieci. A i opinie też ma dobre.
ola pisze:Pani mówiła że jak chce się na lipiec/ sierpień to trzeba najlepiej rezerwować w styczniu.
kasieńka 85 pisze:Na marginesie to przegięcie, że gdzieniegdzie za dziecko, np. trzyletnie liczą sobie takie pieniądze.
myślisz że dla tego rocznego malucha będzie ciekawie? Bo Hania to pewnie na etapie będzie piaskownicy tylko.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości