MamaŻaby pisze:pszenicy i produktów pełnoziarnistych
malaJu pisze:zredukuj nabiał i tłuste mięso
. Przede wszystkim dużo warzyw i chudego nabiału - chudego a nie light. Wersja light jest zwykle z dużą ilościa niepotrzebnego shitu, a chude jest po prostu z obniżoną wartoscią tłuszczu.

Bian pisze:to jest menu do pracy
Bian pisze:zamiast sałatki tortilla

MamaŻaby pisze: Bo z moim mężem jest tak, że jak mu coś nie idzie w pracy to od razu musi sobie podjeść, nawet jeśli nie jest głodny![]()
MamaŻaby pisze:na chlebie pszennym (bo tylko taki toleruje Żaba więc innego nie kupuję)
Bian pisze:rozbij cienko pierś z kurczaka, posyp ziołami i usmaż/upiecz. Na placek z tortilli połóż np. liść sałaty i dopiero na sałatę daj sos. Na to pierś i np. wąskie ale długie paski papryki. To zwiń ściśle w rulon i pokrój na mniejsze kawałki. Ja to serwuję na imprezach na zimno, czasami też robię tak po prostu. Naprawdę dobre nawet na drugi dzień
Bian pisze:połówkę ciemnego kupić tylko dla męża?
Bian pisze:Odchudza się zatem sam no i coś tam mu wychodzi
MamaŻaby pisze:ma zaparcie na ćwiczenia
Bian pisze:Zauważyłam, że jak regularnie biega, to zupełnie inaczej funkcjonuje.
MamaŻaby pisze:Te domowe obiady są mało dietetyczne bo robię je głównie pod Żabę (która nie lubi powiedzmy niestandardowych potraw - muszą być ziemniaczki, mięsko i surówka i koniec) i pod siebie. Ale są na tyle pożywne, że raczej nie dojada już późnym wieczorem, choć czasem muszę pilnować lodówki. Bo z moim mężem jest tak, że jak mu coś nie idzie w pracy to od razu musi sobie podjeść, nawet jeśli nie jest głodny![]()
Ja po nim widzę, że te dodatkowe kilogramy to jest śmieciowe jedzenie w racy dlatego postanowiłam sama mu coś przygotowywać.
Agania pisze:Jeśli sprawa jest "zaawansowana" to obawiam się, że sama zmiana menu w pracy nie starczy
Agania pisze:No i może warto rozważyć pomoc dietetyka, który indywidualnie rozpisze najlepszą dietę dla twojego męża?
Ja nie mam wyrzutów, że robię mu takie zakupy bo jedzenie naprawdę dobre a mnie nie starczyłoby na taką różnorodność ani czasu ani inwencji MamaŻaby pisze:balando, to raczej reklama. Masz zgodę Admina?

To co ja mam powiedzieć, jak mój przy 170 (a chyba nawet 1- 2 cm mniej) łapał 105 kgMamaŻaby pisze:mój przy wzroście 190 cm waży 110-115 kg więc jednak przesadził w tą drugą stronę

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości