mamy Fridę. Nasivin też dajemy. Całe szczęście że gorączki już nie ma, no ale nie wiem co lepsze. Bo przez katar spać nie możesistermonn pisze: a nos czyścisz Fridą czy Katarkiem?
No trzeba przetrwać. Ale już nikt mnie nie namówi na to, że jak dziecko jest po antybiotyku kilka dni to nie zaraża. Nie wiem czy to miało wpływ czy nie, ale kilka dni temu widzieliśmy się ze znajomymi.

to tak jak mnie. I dla mnie to dość kiepskie porównanie.Misiak pisze:Ja tam wolę katar niż gorączkę, która przyprawia mnie za każdym razem o skurcz żołądka.
noszenie nie przynosiło rezultatów, dawno tak nie płakała, aż się zanosiła z tego wszystkiego 

cóż.. Jedyne co ci proponuję to uzbroić się w cierpliwość. My czasem inhalujemy sie przez 10-12 dni i nie ma żadnej poprawy i kończy się to z reguły zapaleniem. Pierwsza choroba Gabrysia też była dla nas masakrą. Teraz juz wiem jak działać. Zawsze caixa powtarzała że wystarczy jej jedno kaszlnięcie Kai żeby włączać leki i inhalacje i u mnie juz jest tak samo.ola pisze:A teraz inhalacje cuda wianki a ja żadnej poprawy nie widzę.
No dokładnie, niestetyPatrycja11 pisze:edyne co ci proponuję to uzbroić się w cierpliwość.
ola, dobrze, że działacie, staracie się pomóc jak możecie, ale niestety katar to takie uciążliwe dziadostwo, któreMisiak pisze:cudów nie ma i po prostu trzeba przetrwać, bo na leczenie kataru to chyba nic nie jest stuprocentowo dobre
Misiak pisze:jak to mówią: leczony trwa tydzień, a nieleczony 7 dni
Biedactwoola pisze:dawno tak nie płakała, aż się zanosiła z tego wszystkiego

Tule mocno...trzymam kciuki aby szybko dzieciaczki wróciły do zdrowia 
Hosiole pisze:Osiwieje...
kasieńka 85 pisze:Łodzi, Zgierzu i Skierniewicach panuje koszmarny rotawirus
Maks nie gorączkuje, kaszle jak pobiega ale widać że już jest w pełni sił
pierwszy Hanuli 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013ja bym tak zrobiła nie czekała do jutra. Jeśli to angina to dostanie antybiotyk i juz zacznie działać. Współczujękasieńka 85 pisze:lmyszka, to może doraźna?

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Nigdy nie miałam do czynienia z rota
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
No śmiać mi się chciało bo odkąd dostał jedną dawkę nie zrobił już kupy. Mam nadzieję, że szybko do siebie dojdzie bo teraz to taka bida z nędzą jest
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości