Ania super robota nie poznałam moje Basi , jesteś niesamowita ,chcemy dokupić jeszcze jakieś więc podaj cenę

Aż napatrzeć się nie można 
uwielbiam Rafiego w koszyku, ale te z samochodem też są świetne, a te jego minki

ale i tak są piękne
dziękuję

PositiveAga pisze:uwielbiam Rafiego w koszyku, ale te z samochodem też są świetne, a te jego minki

risonia pisze:Wszystkie zdjęcia są cudowne

Pomijam fakt siedzenia dzieńw dzień do 1.00 w nocy nad zdjęciami,zabierania laptopa do pracy i w każdej wolnej chwili pracowanie nad zdjęciami. Warto było.

Bo warto było!

Zarówno modele, jak i zdjęcia 
zbroziu pisze:nawet podobają mi się zdjęcia na których ja jestem co się prawie wcale nie zdarza

Ciepło się robi, to teraz czas na plenermisia-misia pisze:Mam nadzieję, że jak się ogarnę i znajdę trochę czasu to znów zorganizuję taki dzień

a ja nie widzę, ale mogę się domyślać.misia-misia pisze:I widzę nowy avatarek
Każde mi się podoba 
kasieńka 85 pisze:Pokażcie jeszcze, plisss

bałam się trochę ze względu na to, że raczej słabo wychodzę na zdjęciach, a już przy tej posturze to nawet w domu nie daję się fotografować

. Będziecie mieć fajną pamiątkę Dziewczyny
Muszę moich chłopaków namówić na rodzinną sesję. Najtrudniej będzie z Łukaszem, bo jakiś fotograf w przedszkolu bardzo go zraził do zdjęć. Do tego stopnia, że jak usłyszał, że do szkoły potrzebne jest zdjęcie legitymacyjne i że chcę go zapisać na zdjęcia w przedszkolu, to ze łzami w oczach powiedział, że już nie chce iść do szkoły. Jedynie w domu i z Małgosią pozwala sobie od czasu do czasu zdjęcie zrobić. 
o tak!!kasieńka 85 pisze:Pokażcie jeszcze, plisss

ava pisze:szaraczarownica, czy mi się wydaje czy na drugim zdjęciu Staś to czysta mama?
zdjęcia cudowne
też nie mogę się napatrzeć 

DZIĘKUJĘ 

Cieszę się, że Wam się udało i tyle 
Ale wiadomo, że jak dokupujecie zdjęcia to nimi też możecie się chwalić 
Więc jeśli któraś z Was ma jakieś "Ale" co do pokazywania twarzy itd to piszcie na pw. 

fajnie
Wróć do Moja pasja, moja praca, mój biznes
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości