Powodów jest bez wątpienia kilka: podstawowy to wg mnie taki, że przychodnie z kontraktem NFZ nie są w stanie wykonać USG wszystkim zainteresowanym. A więc główny powód jak dla mnie - to dostępność (i sprzętu i specjalistów).jpuasz pisze:No ja własnie się zastanawiam czemu większość dzieci ma USG prywatnie.
Nam lekarz polecił dzwonić na czechosłowacką, tam zadzwoniliśmy, zapytali kiedy Adaś kończy 6 tygodni i dokładnie w tym dniu miał wyznaczone badanie. Po badaniu mieliśmy info, żeby za kolejne 6 tygodni przyjść na kontrolę i nawet nie musiałam się zapisywać, bo z automatu wizyta była wyznaczona. Aha i dodam, że za pierwszym razem przed nami było 3 dzieci (ale byliśmy troszkę spóźnieni) a za drugim razem było jedno dziecko, także długo nie czekaliśmy.

Deco-Ania pisze:kończą się w pewnym momencie limity

W środowisko medycznym nie mają dobrych opinii. Nawet u mnie w pracy to potwierdzają.caixa pisze:AgaGrusiecka, czy byłaś zadowolona z usg na Bazarowej?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości