Jak czytałam wcześniej (ponad rok temu) o tych pomysłach to mi się włos na głowie jeżył. Nie do końca wierzyłam, że niektóre przejdą - a jednak.Jakub_Paluch pisze:Nowela jest absurdalna
Jakub_Paluch pisze::Dziecko od lat 3 może podróżować bez fotelika, na tylnej kanapie, jeżeli są tam zamontowane już dwa inne foteliki i trzeci się nie zmieści

Ha! To o mnie mowaszaraczarownica pisze:A jak ktoś nie ma fb? Mamy takie forumki.

szaraczarownica pisze:A jak ktoś nie ma fb? Mamy takie forumki.
Ale nie omieszkam zajrzeć do Was, obejrzeć i podpytać o ceny 

jakbyś miała jakieś pytania, pisz śmiało 
Właściwie jesteśmy na niego zdecydowani i już do MC cabriofix kupiliśmy bazę 2way, także odwieść mnie może chyba tylko info z ADAC, że coś jest nie tak i fotelik ma 1 czy 2 gwiazdki 

za krótko używamy, żeby zauważyć jakieś minusy, ale będę się dzielić spostrzeżeniami na bieżącojpuasz pisze:czy może znalazłaś jakieś złe strony tego fotelika

jpuasz pisze:Jakub_Paluch a jakie jest Twoje zdanie o foteliku Maxi Cosi 2wayPearl?

).

kasieńka 85 pisze:tyle że chyba w żadnym z fotelików w tym przedziale wagowym nie ma opcji pochylenia.

ale też jak pojedziemy oglądać to raczej pewne że kupimy. Bo nie lubimy jeździć kilka razy, więc musi być to świadomy wybór, bo jednak nie kosztuje to 100 zł.
szaraczarownica pisze:Jakub_Paluch, dzięki za to, że po raz kolejny musiałeś się ze mną użerać i nie marudziłeś z tego powodu

Liczę że Jakub_Paluch, pomoże nam wybrać odpowiedni model

szaraczarownica pisze:A teraz liczymy głosy "no pszecie..." i "hę??"
Jakub_Paluch pisze:Pomyślcie o foteliku montowanym nadal tyłem, np w kategorii 9-25
.

MamaŻaby pisze:No i moje pytanie - to zapinanie pasów z fotelika na kurtkę zimową jest niebezpieczne dla dziecka w czasie jazdy?
Wróć do Ekspert ds. bezpieczeństwa w samochodzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość