Marcka pisze:szaraczarownica pisze:Śpiewaki Słodziaki
aż musiałam sobie wygooglacwydaje się ciekawe
Matko, to jest to paskudztwo!
Marcka pisze:szaraczarownica pisze:Śpiewaki Słodziaki
aż musiałam sobie wygooglacwydaje się ciekawe

malaJu pisze:kasia_m85, a dlaczego monitor to kit?

kasia_m85 pisze:Żałuję,że nie kupiłam takiego jak jest w szpitalach.
malaJu pisze:A może to kwestia ustawienia czasu reakcji? Czy to w ogóle można regulować?

ale tutaj kształty są faktycznie dobrze dopasowane, dodatkowo sa cyferki i kolory, moim zdaniem fajne
Trzymajcie je jak najdłużej- u nas okazaly się kitem, ale może dlatego że Nati dostała je jak miała 1,5 roku- może to za późno...Nie wiem

kasia_m85 pisze:Żałuję,że nie kupiłam takiego jak jest w szpitalach.
I jak dla nas rewelacja. Mryga zielone światełko- jestem spokojna.

), lala i wózek (!), pianinko wymontowane z pchacza.

domek interaktywny

tu ją podziwiam, bo ma naprawdę bogata kolekcję..skończy jak wszystkie ułoży 

no właśnie kojarzyło mi się coś tylko znaleźć nie mogłam. Ale tak poza tym, to wydaje mi się, że to dwa różne tematy się mieszają: wyprawkowy/okołodzieciowy i zabawkowy.malaJu pisze:evelinka, temat o identycznym tytule już istniał, więc połączyłam. I przeniosę do porad zakupowych.

rajeczka pisze:a u nasdomek interaktywny
Obrazek
i jaka to firma, żebym mogła znaleźć.agunia pisze:rajeczka pisze:a u nasdomek interaktywny
Obrazek
a w jakim wieku był to u Was hit do zabawy?

a co dopiero maluch. DO tego niektóre klocki luźne, inne z kolei ciężko było wcisnąć. Wolę już zapłacić więcej za Lego i mieć porządne klocki.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Tak samo jak Antoś. Radocha jest jak dostanie - nie ma co ukrywać. Ale złoży i już. Chociaz ostatnio nawet sam zaczyna składać jakieś wymyślone pojazdy, a już nie z instrukcją.agnieszka19 pisze:A natalka to głównie lubi po prostu skladac lego
agnieszka19 pisze:Bawi się rzadko..
to jest ekstra, Franek tak budujeDeco-Ania pisze:zaczyna składać jakieś wymyślone pojazdy, a już nie z instrukcją.
i łączą te jego star warsy z lego friends i jest naprawdę "eklektycznie" niekiedymietka pisze:a jej się już tych klocków nie chciało drugi raz składać.

Na forum nie tolerujemy reklamy. Zwykle trafia u nas do kosza.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości