caixa pisze:ola_82, myślę, że do soboty będzie jak nowa.
beznadziejnie. Klacid mamy. Gorączka się utrzymuje, co 4-5 godzin dostaje Pedicetamol/Nurofen. Kaszel ładniejszy, katar znika. Ogólnie jest kiepsko.caixa pisze:Patrycja11, no i jak?

szaraczarownica pisze:W ciągu 30 minut 3 kupy, każda kolejna co raz rzadsza
caixa pisze:moja mała pojechała kaszląca . Podobno już wszystko jest z nią dobrze także to morze to dobry pomysł
MamaŻaby pisze:w sumie po Waszych problemach z wypróżnianiem powinnaś się cieszyć

szaraczarownica pisze:Przynajmniej mu jelita przeczyści ze złogów
szaraczarownica pisze:Muszę iść po Nifuroksazyd, bo jeszcze go nie mamy w wersji dla dzieci.
Może Nifuroksazyd zaczął działać. Oby. Jakby coś, to teoretycznie salmonellę też zabija.

nie ma. Po drzemce jest ciut lepiej, ale nie wstaje z łóżka. Wciskam picie, troszkę bułeczki, niewiele rosołku z ryżem. Kupy nie było ale ból brzuszka cały czas, wydaje mi się że mniejszy, ale jednak.caixa pisze:Patrycja11, a gorączka ?
. Ja po prostu mam etap rezygnowania z urlopów z powodu choroby dziecka za sobą. 
Patrycja11 pisze:caixa z kolei mnie wczoraj ofukała, że dzieci chorują i nie trzeba od razu rezygnować ze wszystkich swoich planów... Ale w sumie sama nie wiem. Waham się cały czas co robić.
Liczę na poprawę, mamy dwa dni.
Fuente pisze:Co innego infekcja układu oddechowego, co innego infekcja układu pokarmowego.
ale Gabryś nie wymiotuje, stolec ma i luźniejszy i bardziej zwarty, ale dostaje probiotyki, które też regulują pracę jelit.Blue pisze:co innego biegunki z gorączką,że o wymiotach nie wspomnę
Niby się spodziewałam, ale i tak podłamana jestem. Oby tylko łagodnie przeszła. Na razie gorączki brak i tylko kilka pęcherzyków..szaraczarownica pisze:Czekamy na posiew
to ma każdy, ale problem jest wtedy, kiedy za dużo i w formie wielokomórkowej. Potwierdzam - cholernie ciężkie do wytępienia. Wręcz kocha antybiotyki, bo ginie wszystko prócz tego świństwa.mirabell86 pisze:candida albicans

dlatego tym się lekarz nie przejął bardziej chodzi o tą drugą.malaJu pisze:to ma każdy
malaJu pisze:to ma każdy, ale problem jest wtedy, kiedy za dużo i w formie wielokomórkowej. Potwierdzam - cholernie ciężkie do wytępienia. Wręcz kocha antybiotyki, bo ginie wszystko prócz tego świństwa.mirabell86 pisze:candida albicans

współczuję. Ja z jednym to przechodziłam a wykończyło mnie równo.
zapewne już najgorsze za wami, teraz będzie już tylko lepiej. 

A 2013 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości