Tak jak już pisałam- Nati zużyła takie dwa a teraz Martyna wykańcza trzeci. jak dla mnie bardzo wygodne i nie przeciekają )

Postawiłam na bidon. Wzór wybierał sobie sam ze wszystkich dostępnych 
szaraczarownica pisze:wody się nie podaje w większych smoczkach, bo za szybko leci

bo już myślałam że mam nieogarnięte dziecko
no to dobrze
smoczka nie zmieniam 

Kurczak pisze:Ja kupiłam bidon Canpola.

jpuasz pisze:4. NUK FIRST CHOICE z podwójnym uchwytem 150 ml cena 25-35zł
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

No a poza tym zawsze możesz dolać. Jak dziecko jest starsze i pije z kubka, to też musisz dolewać.szaraczarownica pisze:jpuasz, no co Ty. Myślisz, że dziecko ile wypija wody

Ciężko było ale uratowała nas nieuwaga bo zapomniałyśmy butelki od mojej mamy. A że miała sama spakować swoje rzeczy, my jej nie przypomnieliśmy to nie wzięła. Potem trochę popłakała z dwie noce i próbowała nas przekonać ze może pić z butelki Uli
Ale generalnie przeszła juz do porzadku dziennego z tym ze nie ma butelki bo zostawiła u babci i nie ma z czego pić 

Jak juz zatrybila niekapka,to po paru dniach kupilam jej bidon skip hop (z gruba rurka) i od razu zalapala
takze niekapek poszedl w odstawke i teraz uzywamy tylko bidonu i doidy cup 
Kilka tygodni temu zachwyciło ją też picie z butelki - takiej od małej mineralnej z dzióbkiem. 
). Pozbywam się wszystkich niekapków bo nam niepotrzebne.

U nas podobnie, młody załapał Lovi 360 jakoś po skończonym 1,5 roku i używamy go do tej pory, zawsze ma w nim wodę, żeby mógł się napić kiedy chce. Inne rzeczy pije z normalnego kubka, dosyć często przez słomkę.malulu pisze:Kuba miał kilka podejść do lovi. Korzystamy z nich do teraz.
Mała próbuje, bardzo chce pić ze zwyczajnego kubeczka, ale niestety nie rozumie, że trzeba zamykać buzię, bo inaczej się poleje. 
Mój ma 4 lata i nie raz się leje...
a tak na serio to powiem Ci trening czyni mistrza...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości