lmyszka pisze:Czy Dady sa w rozmiarze 1??
są
lmyszka pisze:Czy Dady sa w rozmiarze 1??
moje dziecko budzi sie z wielkim, napompowanym pampkiem miedzy nogami a pidzamka sucha! Kupka nigdy w nich nam nie przeciekla. W poprzednich kilkakrotnie :/ teraz pampersy sa ciensze, delikatniejsze i bardziej chlonne. Aczkolwiek moze wypuscili jakas felerna serie, skoro Malwina pisze, ze tyle osob sie skarzy. Ja kupowalam w Roosmanie 31 grudnia. Jestem bardzo z nich zadowolona 
malaJu pisze:lmyszka, podobno już są.
Swoją drogą są rewelacyjne i chyba nie zmienię ich na żadne inne (w sensie że Dady, a nie "jedynki"

Misiak pisze:Czy mi się wydaje, czy to prawda że im dziecko starsze tym ciężej założyć mu pieluchę?
Misiak pisze:Już? Mój mąż z tego co pamiętam to chyba w październiku czy listopadzie kupował już nam Dadę 1.![]()

Misiak pisze:Na allegro zamówiłam Pampers Baby Fresh- od razu 6 opakowań bo wychodziły w fajnej cenie (4,58), zaryzykowałam. Mają dobre opinie, może się nie natnę.
a my właśnie ich używamy od samego początku i nic się z pupą nie dzieje. Pieluszki są grubsze od Pampersów AB i Dady ( te testowałam) i to jedyna wada jaką do tej pory widzę. Moim zdaniem ich główna zaleta to mała ilość chemii ( bez latexu i chloru) i pewnie to jest przyczyna tego że są grubsze. Są bezzapachowe i tylko sporadycznie zdarzy się że coś przecieknie.malaJu pisze:Happy. Szorstkie, twarde, odparzają pupę, wręcz kaleczą ciało. Naprawdę nie wiem, jak szpitale mogą je mieć dla delikatnych noworodków.
Misiak pisze:Czy mi się wydaje, czy to prawda że im dziecko starsze tym ciężej założyć mu pieluchę? Pola chyba z dnia na dzień coraz bardziej wierzga, pozapinanie jej pieluchy dokładnie graniczy z cudem)
tulipan87 pisze:ja zazwyczaj "przesikania" nie tłumaczyłam słabą chłonnością pieluszki, bo po prostu wiedziałam, że Mateusz tak się wierci, że nie jestem w stanie zapiąć mu jej tak jak być powinna

Malwina pisze:Porównałam z nowymi
Ale żebym była jakoś zachwycona, że och i ach, to bym nie powiedziała...

brawa dla Marysi 

Z wielką niechęcią muszę wykorzystać pozostałe jeszcze 1,5 paczki Dady 1. Dwójki są super, bardziej chłonne, bardziej miękkie, na moje oko wygodniejsze dla dziecka no i dłuższe, bo od kilku dni zdarza nam się że Polka zrobi sobie tak zwany "wiewiórczy ogon" jeśli wiecie co mam na myśli.
Jestem bardzo zadowolona z nich, no i z ceny, niecałe 30 zł za 78 sztuk.

malaJu pisze:A ja zaryzykowałam w poszukiwaniu oszczędności i dalam się samej sobie namówić na Babydreamy w nowej wersji. Efekt? Leoś od 10 dni ma mega odparzenia, w które weszła grzybica.

martula_87 pisze:My nadal na zmianę Dady i Pampersy Active Baby.
martula_87 pisze:A że ostatnio żadnej promocji na Pampersy nie było
Super mięciutkie, chłonne, nic nie uciekało
Gorąco polecam jako pierwsze dla noworodka 

cena do jakości super, miękkie, chłonne, fajne wzorki
nie śmierdzą jak Pampersy 

kasia_m85 pisze:Mamy też dwie paczki Dada z reniferami do sprawdzenia

mikusia pisze:Bambino BabyLove

- kupiłam Dady z reniferkami i były rewelacyjne!! Więc na zmianę je stosowaliśmy, jednak jak seria reniferków się skończyła i weszły zwykłe,- to już odparzały małej pupę.
kochecka pisze:mikusia pisze:Bambino BabyLove
a gdzie je można kupić?

misia-misia pisze:w AB miałam wrażenie, że pełna pielucha z zewnątrz jest wilgotna. Nawet jakby bodziak stawał się wilgotny.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości