Trzymasz ten skarb w domu i nie dzielisz się nią z innymi
.caixa pisze:malaJu, powodzenia.

To co??? Duuuuuuuuużo zdrówka na zapas 

Żłobek na Siarczanej (Dąbrowa).martula_87 pisze:sistermonn, ale niespodzianka a który złobek ostatecznie????
Powodzenia

dajcie znać jak było.
A 2013 
Oby mu to zostało 
Dzisiaj byłyśmy godzinkę przy okazji podpisywania umowy i wyjść nie chciała

A ona luzik mówi abym za szybko jej nie odbierała bo się nie zdąży nabawić
Oby i jutro też tak miała . Boje się że sobie nie poradzi w grupię , nie odnajdzie się , że ktoś jej zrobi przykrość a ona w tedy zamyka się w sobie i nie umię o tym mówić .
A "wczoraj" dopiero urodziłam mojego malutkiego syneczka...caixa pisze: w związku z jutrem to mam skręt żołądka

caixa pisze:Przy drugim chyba mniejszy stres co?
Bian pisze:No właśnie nie
A 2013 

agunia pisze:Jak to bylo u Was?plakalyscie?
wracałam z przedszkola i ryczałam jak głupia, od tego momentu maż zaczął Marysię odprowadzaćagunia pisze:Jak to bylo u Was?plakalyscie?
potem się unormowało i z mojej i z Marysi strony więc zaczęłam też czasem ja odprowadzać
Nadal sporadycznie ale teraz ze względu na Ulę 

A 2013 

ostatnio osobiście o takiej sytuacji słyszałam jak moja ciotka z przedszkola zwiała - 50 lat temurisonia pisze: a naj bardziej boje się że ucieknie , zginie , wymknie się
Czasem słyszy sie w tv ale szczerze mówiąc prędzej wymknie ci się z domu czy z podwórka niż z przedszkola.

Mi pomaga 
no i bardzo dobrzerisonia pisze: Swój stres wylewam na forum aby nie udzielał się Basi Mi pomaga
Powodzenia dla Basi i mówię Ci jeszcze nie raz Cię zaskoczy 

ja jestem pewna że mnie zaskoczy i to pozytywnie jak zawszęppola pisze:Powodzenia dla Basi i mówię Ci jeszcze nie raz Cię zaskoczy
Ale poględzić muszę , a co . Nawet nie myślałam , że ze mnie mogła by być matka kwoka , nadpobudliwa i nadopiekuńcza
A tu patrze w lustro i kwoka jak się patrzy .
hatifnatka pisze:jutro Teoś idzie do nowego przedszkola, więc się stresuję, czy się polubi z dziećmi, dogada z paniami etc etc...w 'starym' przedszkolu już wszystko było znajome, a teraz od nowa trzeba się będzie przyzwyczaić.
19anioleczek92 pisze:a potem na rozpoczęcie do naszej Natuni
oczy mi się zaszkliły. Byłoby znacznie gorzej gdyby nie Gabrysia. Na niej się skupiłamagunia pisze:Jak to bylo u Was?plakalyscie?
agunia pisze:Jak to bylo u Was?plakalyscie?

caixa pisze:Ale ja to wrażliwa jestem i płaczę często.
No i może ewentualnie jak rano zobacze ją taką wystrojoną
Ja po prostu jestem bardziej ciekawa jak sobie poradzi, kogo pozna, czy jej się spodoba, ale jestem tak pozytywnie ciekawa 

martula_87 pisze:Wszystkie te rzeczy to bardzo indywidualna sprawa i wiele czynników się na to skład
agnieszka19 pisze:I żeby nie było, nie mówię, że to źle że się marwticie, bo każda z nas jest inna.

Wróć do Nauczyciel wychowania przedszkolnego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość