Zobaczymy tym razem ile po chodzi... Trzymam za to kciukiFuente pisze:Mam nadzieje, że będzie już lepiej
Blue, u nas to samo. Testy robiliśmy na początku marca. Dostaliśmy skierowanie do alergologa, ponieważ młody miał delikatne zmiany skórne na buzi i pediatra stwierdziła, że jej to wygląda na alergię pokarmową. Alergolog kazała zrobić testy, choć byłam już wtedy przekonana, że te zmiany powoduje Bebiko. Wyszły niby roztocza, ale jak do tej pory nie zauważyłam żadnych objawów alergii na nie (po odstawieniu Bebiko zmiany skórne zniknęły bardzo szybko).Blue pisze:Ja nie wiem czy wierzyć tym testom-tylko my akurat miałyśmy skórne.Młodej wyszły roztocza,a nie tylko narazie zdrowa jak ryba (pewnie właśnie zapeszyłam),ale zero kataru,kaszlu czy zmian skórnych (ogólnie ze skórą nie ma problemów),oczywiście żadnych leków nie bierze

szaraczarownica pisze:No to i Stanisław się rozłożył i już wiem dlaczego tak źle dzisiaj spał. Normalnie umiera na katarDobrze, że tylko tyle, ale pierwszy raz widzę taki wodospad z nosa w jego wydaniu. Leci mu ciurkiem. Nic innego nie robię, tylko biegam za nim z chusteczką.
Ciekawe ile teraz pochodzi,chociaż moja koleżanka-nauczycielka w przedszkolu,twierdzi,że katar to drugie imię każdego dziecka 

Fuente pisze:Niestety u niego walczymy ciągle z Candida Albicans...
malaJu pisze:Katar zniknął, gorączki ani widu, ani słychu
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013ooo retyyy. Nie znam chyba osoby, która by przechodziła ją tak często jak wy... Trzymajcie sięmalaJu pisze:No to mamy leciutką jelitowke, a jakże.

Dzieci nafaszerowane probiotykiem poszły spać.
idziemy dzisiaj do lekarza

No i domyślam się jak się musiałaś bać. 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości