malaJu pisze:klara76, to pewnie ten sam wirus, co moje dzieci przeszły, a mój mąż na niego padł.

niesia2708 pisze:sardynka, u nas 7 miesięcy. Ale zastanawia mnie co innego- ile czasu minęło pomiędzy szczepieniem a Waszymi pobytami w szpitalu??
To najgorsza z dotychczasowych chorób Karolci, umęczeni jesteśmy wszyscy... Przez ten ból buzi czuje się bardzo zagubiona więc nie schodzi z rąk. Nawet południowa drzemka jest na nas
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
jutro zostajemy w domu, ale i tak jest dobrze przechodził całe 7 dni.no a my wczoraj byliśmy właśnie , Adaś wczoraj o 10 rano temp 39, megasuchy męczący kaszel, o 17 gorączka od nowa. Mąż pojechał na pomoc świąteczną, osłuchała go pow. że kaszel krtaniowo - oskrzelowy (chyba, bo mąż niedokładnie pamięta) i coś o jakichś pęcherzykach na oskrzelach, ale że tragedii jeszcze nie ma, ale że z kaszlu nie wyjdzie, przepisała Klacid i inhalacje Berodual + soł fizj + Nebbud. Wstrzymaliśmy się z antybiotykiem, zrobiliśmy tylko inhalacje, ale dzis gorączka again 39, chyba wieczorem jednak podamy antybiotyk.Malwina pisze:I teraz myślę sobie, że na doraźną to się słabo kwalifikuje.
Fuente pisze:Faceci
agunia pisze:Obyśmy dały radę bez antybiotyku

AgaGrusiecka pisze:Zdrówka dla wszystkich chorowitków!
Malwina pisze:Mati zapalenie oskrzeli. Augmentin
. Jedyne co to wielkie migdały ale po zapaleniu nic dziwnego , że zebrały wszystko co złe.
caixa pisze:Podobno pogrom. Wszystkie dzieci chore.
A 2013 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości