Bian pisze:Hania ma w łóżeczku materac gryka-pianka-kokos. U nas się sprawdza

szaraczarownica pisze: Materacyki z tworzyw naturalnych do mnie nie przemawiają, a piankowym nie ufam, że się nie odkształcą od razu.
pokrowiec zdejmowany więc jak były niespodzianki pieluszkowe pokrowiec zdjęty i wszystko pięknie się doprało 
Póki co młoda śpi tylko tydzień, więc się nie wypowiem jak się sprawuje. My chcieliśmy materac lateksowy, bez kokosa czy gryki.

Nam też bardzo zależalo na lateksowym, chociaż wszyscy sprzedawcy upierali przy kokosowo-gryczanym. Szkoła rodzenia i opinie na forach jednak przemawiały za lateksowym, więc pozostaliśmy wierni swoim postanowieniom 
to tak jak u nas. Choć jak zmieniać będziemy łóżeczko na łóżko to pomyślimy o lateksowym.tulipan87 pisze:Mateusz ma w łożeczku materac gryko-kokosowy. Póki co jest bez zarzutu

mls pisze:My mamy w łóżeczku materac gryka-pianka-kokos. U nas się sprawdza

pianka- gryka jest tak twardy (po stronie gryki) ze sama bym na tym spać nie chciała
natomiast po stronie pianki jest bardzo miękki .
Roznica jest taka ze na lateksowym Amelka spi czesciej, bo pianka- gryka jest u mojej mamy. Nie mniej nie ma żadnych odkształceń Raz na jakiś czas wietrze materace na dworze to wszystko 

BubiBaby_pl pisze:będę upierać się na gryka-kokos z racji wygody i dobrej jakości,kupując go raczej nie ma obawy,że zepsuje się za 2-3 miesiące-posłuży zdecydowanie dłużej

Misiak pisze:No No, słyszałam o tym już w ciąży i dlatego wolałam dopłacić i kupić lateksowy.

2017
2021
mieliśmy lateksowe z hevea...tzn po Gajce nadal mam (z łóżeczkiem zresztą) praktycznie nieużywany bo Gajka preferowała i preferuje nasze łóżko w sypialni 

Ja też miałam z IKEA ale piankowy. Sprawdzał się jak najbardziej okej.
ale najważniejsze jest to by materacyk był dobrze dopasowany do łóżeczka, ja zanim wybrałam się na zakupy poczytałam na ten temat tutaj [reklama - szara] może i wam się przyda 
dzisiaj właśnie zakupiliśmy ten na sprężynach kieszeniowych, mam nadzieję, że to dobry wybór i inwestycjagohnia pisze:martonia, oba miałam z IKEA, jeden pianka, drugi sprężyny kieszeniowe.
2017
2021Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości