no moje byłyby zachwyconeava pisze:Jeśli jednak wiesz, że dziecko jest "klockowe" (jak to brzmi ) to Duplo to super pomysł
Maria buduje a Ula rozwala

ppola pisze:Gaston

ppola pisze:Gaston

pamiętam jak Stas bywal niezadowolony jak dywan z Biedronkami Ania zwijała na potrzeby zabaw 

Justinaa pisze:możesz zdradzić, gdzie zakupiłaś i ile kosztowało?

Justinaa pisze:ppola, fantastyczne to legomożesz zdradzić, gdzie zakupiłaś i ile kosztowało?

A osób do obdarowania mamy sporo.
JA polecam bardzo 

I jakiś większy skladkowy zestaw lego, najprawdopodobniej Star Wars. 

! Clemmy ze zwierzątkami już wpisane na listę Właśnie wczoraj czytałam list (dłuuugi) do Św. Mikołaja podyktowany przez moją siostrzenicę lat 4 i 4 m-ce. Najbardziej utkwiła mi w pamięci jedna czekolada bezsmakowa i jedna smakowaPaulinka pisze:dziewczynki 4 latka zupełnie brak pomysłu... help
Oczywiście Kraina Lodu rządzi. Generalnie na liście były różne rzeczy z motywem z ulubionych bajek (w tym przypadku także Alladyn), oprócz lalek np. kubki, książki, różdżka.Paulinka pisze: dziewczynki 4 latka zupełnie brak pomysłu...

Paulinka pisze:szukam jeszcze pomysłów dla:
- chłopca 3 latka
Paulinka pisze: co kupić naszej Gwiazdeczce, bo będzie miała niespełna pół roczku, doradzicie coś?
! Bian, a Ty jesteś prawdziwą skarbnicą Paulinka pisze:oprócz zabawki kupimy jeszcze jakieś ubranka
.pomyślałam, że to już dla synacaixa pisze:Mój mąż wrócił z zakupów z autem zdalnie sterowanym.
.
tez chciała i tatuś kupił, na szczęście tanie bo szał minął po kilku dniach i od tamtej pory ani razu go nie ruszyła 

Mój kupił samochód zdalnie sterowany...ale spalinowy i też dla młodegokakonka pisze:
Mój sprawił naszemu xboxa jak jeszcze w ciąży byłam

A 2013 
Magic Jinna kupiłam Ha w tamtym roku, ale myślę, że ta zabawka jeszcze trochę poczeka na nią, na razie cieszy się umiarkowanym zainteresowaniem 

i zakupię interaktywnego ptaszka

)
ava pisze:puzzle metrowe z Peppą

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
A 2013 

w toysrus jest teraz za 55 ale nie wiem czy to dobra cenaFuente pisze:U nas zmiana... Amelka stwierdziła że jej "się marzy"No to dostanie dużego Kampera Peppy
Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości