A tak na serio: M. idzie do pracy, więc siedzę w domu z dziećmi.
Czyli mogę powiedzieć, że tegoroczny Sylwester będzie ... wyjątkowy, bo w sumie nie pamiętam kiedy gdzieś nie wyjechaliśmy.

Blue pisze:kakonka-to bierzemy/pijemy to samo,bo ja też tak przeczytałam

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

hahaa, żartowałam.
mamy zamiar nauczyć młodzież jazdy na nartach 

ppola pisze:ja jak zwykle nie mam planówale przecież jeszcze jest tyyyyleeee czasu

Chyba, że któraś z Was poleca jakąś konkretną???

Byłam na kilku imprezach u nich (|Wesela, sylwester, bale karnawałowe.walentynkowe etc) bardzo polecam 

caixa pisze:W tym roku raczej w domu. I chyba nawet sami bo chciałabym mieć możliwość położyć się spać gdy będę zmęczona.
oni mnie tylko przykryli kocem a sami w tym samym pomieszczeniu uskuteczniali grę na x boxie:D kakonka pisze:ostatnio nie mogę wypocząć i czuje się ciągle zmęczona więc raczej chęci na bale brak.

szaraczarownica pisze:kakonka pisze:ostatnio nie mogę wypocząć i czuje się ciągle zmęczona więc raczej chęci na bale brak.
kakonka, robiłaś jakieś badania? Bo to nie brzmi zbyt fajnie
Malwina pisze:kakonka, a test ciążowy też robiłaś?

Salo witaj ... pierwszy raz od 6 lat ( chyba 

U nas teżAgaGrusiecka pisze:U nas impreza na maksa. W najlepszym towarzystwie: czyli ja, mąż i dzieci
tylko dzieci sztuk 1 
Jak szaleć, to szaleć 
AgaGrusiecka pisze:U nas impreza na maksa. W najlepszym towarzystwie: czyli ja, mąż i dzieci
AgaGrusiecka pisze:rozumiem, że tak jak u mnie, mleko będzie się lało strumieniami?Jak szaleć, to szaleć

kasieńka 85 pisze:My idziemy na salę. Tylko widzę jeden problem. W co mam się ubrać? Zupełnie nie wiem. To nasz pierwszy sylwester na sali.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości