agunia pisze:Dla Agatki pustka oczywiście,może jakieś książeczki?chociaż mamy tego tonę
mamy po Kornelce i póki co to tylko by je jadłaMamaŻaby pisze:agunia, a może pierwsze puzzle? Jakieś 2-elementowe?
agunia pisze:
Właśnie rozmawiałam z koleżanka,która mi podsunęła pomysł takiej przebijanki z młoteczkiem np z Ikea,sprawdziło się u Was?
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013agunia pisze:przebijanki z młoteczkiem np z Ikea,sprawdziło się u Was?
Myślę, że to dobry pomysł na prezent, tym bardziej dla dziecka w wieku Agatki. Choć oczywiście wszystko lmyszka pisze:zalezy od dziecka
agunia pisze:MamaŻaby a Wy co planujecie dla Marty?
tak, dlatego młoteczek od dawna schowany, bo chłopaki tłukli się nawzajem nimagunia pisze:podsunęła pomysł takiej przebijanki z młoteczkiem np z Ikea,sprawdziło się u Was?

Starsze już mniej.
lubi to 
)

codziennie się nim bawi, buduje, przekłada, przerabia. Czasem przypomni mu się o drewnianych i nimi też się bawi.
Zdradzisz skąd?
Wiele klientek jest baaardzo zdziwionych Wiedziałam, że są. Ale uznałam ,że fajny pomysł.Bian pisze:Wiele klientek jest baaardzo zdziwionych

Co do drewnianych. Mamy jeden zestaw z Lidla i jeden kupiony w Szwecji - obstawiam, że z Ikei. Tory można łączyć, Łukasz ma ogromną frajdę w ich przebudowywaniu. I są na tyle masywne, że się tak łatwo nie połamią
A w tym zestawie z Lidla lokomotywa też jest na baterie 
?Bardziej myślałam pod kątem Kaicaixa pisze:Deco-Ania, ale że mam się oswoić z myślą czy może dać mężowi po porodzie , żeby nie był zazdrosny

MamaŻaby pisze:Moje pierwsze memory
MamaŻaby pisze:pokazywać zwierzątka, mówić jak się nazywają i jakie odgłosy wydają

szaraczarownica pisze:ava, ja teraz kupiłam w Lidlu tę za 88 zł i tam jest wagonik na baterie
Zastanawiałam się nawet nad nią, ale jak byłam w czwartek to w sklepie pozostało po niej jedynie wspomnienieAgaGrusiecka pisze:A w tym zestawie z Lidla lokomotywa też jest na baterie
) i stanęło ostatecznie na kolejce drewnianej, nawet mamy wstępnie wybrany model.Ale w sensie płci czy tego jak bardzo przypomina noworodka? Bo jeśli to pierwsze to muszę napisać, że moja kuzynka już ok. 25 lat temu miała taką lalkę płci męskiejcaixa pisze:Zaskakująca zabawka.
a czemu???bo ja też mam je wpisane na listę dla AgatkiMamaŻaby pisze:jeszcze może klocki clemmy plus Big Farm, polecane już w tym wątku, chociaż nie jestem do końca przekonana.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Teraz są w promocji zarówno w Empiku i Smyku.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013a ile teraz kosztuje??lmyszka pisze: nie jest dużo drożej,
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Jak to sprawdzić
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013napisałam privszaraczarownica pisze:agunia, chcesz nową, czy używaną? Ja mam na sprzedaż.
Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości