Może się przerzucę
A to byłoby prawie jak rozwód, bo w Arosie od prawie roku co miesiąc zamawiam sporą paczkę
Może się przerzucę
A to byłoby prawie jak rozwód, bo w Arosie od prawie roku co miesiąc zamawiam sporą paczkę
). Paczka została wysłana następnego dnia po ich odpowiedzi. Wcześniej zamawiałam książki do przedszkola i zawsze było OK. Nawet z dostawą miałam, bo pracuje tam mąż koleżanki. Ale od Świąt jakoś mi niesmak został i wolę na Arosie zamawiać.

cena okładkowa to 59,90, więc sporo, ale udało mi się upolować w księgarni internetowej korob z odbiorem osobistym za ciut więcej niż połowę ceny (36,90) - więc jak dla mnie do zaakceptowania.

A 2013 
Myślę, że Żaba padnie ze śmiechu przy pierwszym czytaniu, choć sądzę też że jest to bardziej zakup przyszłościowy dla mniej więcej 4-letniej Młodszej.

a książka ze względu na płytę CD była zafoliowana. Okazało się, że i książka jest świetna
Jest to książka o charakterze edukacyjnym, zwraca uwagę na problemy i zagrożenia dzisiejszego świata- jak chociażby korzystanie z internetu. Opowiadania uczą cierpliwości, tolerancji (opowiadanie o niewidomej dziewczynce). Ja gorąco polecam 

A 2013 
Czytałam jak byłam nieco starsza ale jak Młoda ogarnią Pottera to myślę że bez problemów i to ogarnie. Ja byłam swego czasu bardzo zachwycona, wizja malutkich ludzików podbierających guziki czy zapalki była bardzo żywa w mojej głowie 

wcale się nie dziwię, że autorka zdobyła nagrodę. ja się zachwyciłam, Teosiowi też się podobało. szczerze polecam!

A 2013 
hatifnatka pisze:gruffalo
A 2013 

Oczywiście ślepa, nie dojrzałam znaczka 
). Ale ogólnie ciepłe historie i Łukasz nawet lubi tę książkę.
malinka1984 pisze:Szary domek był hitem w Biedronce

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości