MamaŻaby-jakbys w razie chciała ebooka Zamień chemię na jedzenie,to Ju kiedyś udostępniała,mogę wysłać,ale pewnie wolisz wersję papierową.
Blue pisze:MamaŻaby-jakbys w razie chciała ebooka Zamień chemię na jedzenie,to Ju kiedyś udostępniała,mogę wysłać,ale pewnie wolisz wersję papierową.
to może wybrałabym inną książkę 

tylko bardziej fioletowy 

dostał kurs nurkowania podlodowego
z jednej strony szczęśliwy z drugiej przerażony 

malaJu pisze:Ja dostałam kolczyki z diamentami i jestem zła. No, po prostu szkoda mi kasy na takie pierdy
ja myślałam, że jestem jakaś dziwaczna pod tym względem a tu sama nie jestem Pepsi pisze:malaJu pisze:Ja dostałam kolczyki z diamentami i jestem zła. No, po prostu szkoda mi kasy na takie pierdy
malaJu "siostro"ja myślałam, że jestem jakaś dziwaczna pod tym względem a tu sama nie jestem

Pepsi pisze: dla mnie nie robi żadnej różnicy czy tam będzie x karatów czy zwykła cyrkonia

Dwa, nie wiem czy sugeruje żeby i jego zabrać
Podobno jeszcze coś dostanę ale nie dotarło 

martula_87 pisze:Dobra dziewczyny ja Was przebije wszystkie w tym roku nie dostałam prezentu od mężaAle spoko spodziewałam się. Widać byłam bardzo niegrzeczna w tym roku
![]()
bo ja na Twoim miejscu to już w papierach dawno byłabym stanu wolnego
Ja w sumie też prezentu od męża nie dostałam. Kupiliśmy sobie wspólnie aparat, jeszcze przed świętami, ale ja dodatkowo jakieś ciuchy mu kupiłam, żeby coś było pod choinką i żeby Łukasz nie mówił, że tata był niegrzeczny i nic nie dostał
Ale mąż kupił mi prezent na Mikołajki, a ja jemu nie (bo zapomniałam
), więc teraz jesteśmy kwita 
:(:(:(

ppola pisze:MamaŻaby,Ukryty tekst: Włączony
Widoczne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
na Mikołajki dostałam (sama oczywiście nic mu nie kupując) 

)
(dosłownie)

wreszcie każda litera mi działa 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
novi pisze: "ja na Twoim miejscu to już w papierach dawno byłabym stanu wolnego". Jezu!!!
bo ja na Twoim miejscu to już w papierach dawno byłabym stanu wolnego Wróć do Porady Idealnej Pani Domu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości