dostaje jak dostaje ale im dalej w las tym trudniej jest załozyć cos po starszej siostrzecaixa pisze:Ubrań dostaje się mniej.

dostaje jak dostaje ale im dalej w las tym trudniej jest załozyć cos po starszej siostrzecaixa pisze:Ubrań dostaje się mniej.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
) A i jeszcze matę i karuzelę bo to wydałam, ale dzięki temu był pomysł na prezent 

Coś na zasadzie małe dziecko mały kłopot, duże dziecko duży kłopotcaixa pisze:Na początku nie ale z biegiem czasu te koszty się mnożą. Same placówki dużo kosztują. Ubrań dostaje się mniej. Potem zajęcia dodatkowe , wyprawki do szkół , wyjazdy czy kieszonkowe...
Chodź większość dużych sprzętów mam w kolorach uniseks bo zawsze wiedzieliśmy jakie są plany i że w końcu może się pojawić dziewucha. Więc chłopcy wszystkie wózki, foteliki itp. mają zielone, albo czerwone 

Ale z biegiem lat zmieniłam pogląd i na prawdę Cię podziwiam! ( szczególnie przed zmiana mieszkania
) Za decyzję

ppola pisze:w zaawansowanej ciąży, z rocznym dzieckiem pod pachą

Malwina pisze:w samej aptece potrafiłam zostawić 600 zł na miesiąc.

Prędzej czy później trzeba liczyć się z tym że zaczną to być niemałe pieniądze.

niesia2708 pisze:maskotka, zamiast Pulmicortu proś o receptę na Nebbud. Koszt 4 zł
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013niesia2708 pisze:maskotka, zamiast Pulmicortu proś o receptę na Nebbud. Koszt 4 zł
Jeśli może dać ryczałt na Nebbud to i na Pulmicort może bo to jeden czort jest.

- fajnie usłyszeć od innych pozytywne opinie na Jej temat.
I jeszcze dodam swoje, czy pani doktor realizuje wizyty domowe i ewentualnie za ile.

My jeździmy na Bałuty - do przychodni na Krawieckiej 10.mikron123 pisze:Deco-Ania , A gdzie chodzisz z chłopcami do pani doktor? W jakich miejscach ona przyjmuje?
hmmm... nie wiem. "Prywatnie" byliśmy tylko dwa razy, ale ponieważ to znajoma, z która wcześniej pracował mój maż, byliśmy bardziej "po znajomości" niż prywatnie.mikron123 pisze:I czy możesz napisać jaki jest koszt wizyty prywatnej
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Deco-Ania pisze:mikron123, maskotka, macie PW

Kurczak pisze:My powoli dojrzewamy do podjęcia tej ważnej decyzji.

zbroziu pisze:Zaczynam myśleć nad drugim dzieckiem, mam niestety kilka obaw przede wszystkim chodzi o kwestie finansową. Powiedzcie kochane mamy czy drugie dziecko jest aż tak dużym obciążeniem dla budżetu domowego? Jakie jest wasze zdanie?

Gratuluję 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości