I oby u nas było jak u Was Malwina pisze:bo często kończy się rzadkimi stolcami np.

Gabryś od 3 lat także masz jeszcze czas na martwienie się. Podobno trzeba przetrwać.martula_87 pisze:Nie wiem już co robić moje dziecko od listopada choruje co miesiąc
Patrycja11 pisze: Podobno trzeba przetrwać.

Malwina pisze:pediatra powiedziała, że dużo wit. c podawać, żeby uszczelnić system obronny

Malwina pisze:On miesięcznie zjadał 2-3 antybiotyki.
Od 3 miesiąca do 2 lat wziął ich jakieś 30...
Tak bardzo sie boje tyc antybiotyków, ale może przez to że ostatnio mu nie dałam teraz tak szybko zachorował na to samo? Co myślicie?
o to co Marysia miała. Maria już od wczoraj nie gorączkuje, został kaszel i lekki katar. Natomiast Ula ma taki gnój w nosie, że idzie znowu do lekarzacaixa pisze:U nas znów 39 na liczniku. I ból brzucha.

Pojechała właśnie z moją mamą do pani dr.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Przeszłyśmy na Augmentin i ten jej wchodzi ale nie będę go więcej brała od pediatry bo ma w składzie maltodekstrynę i aspartam. Załamuje mnie, że do leków a szczególnie tych dla dzieci wkładają taki chemiczny rakotwórczy syf
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości