Blue pisze: historia moich lasek gdzieś mi się rozjechała na dwa wiatry
malinka1984 pisze:Wystarczy mały katar i AZS hula
caixa pisze:malinka1984, gluten jeśli uczula to nawet w najmniejszej dawce.
Tak jeszcze po godz.17 dostała chleb własnej roboty. W nocy jak się obudziła po 5 to nie mogła zasnąć, ale wyglądało to że coś męczy, bo przewracała się na brzuch i po całym łóżeczku turlała się, jak wzięłam do siebie to jakoś z trudem ale zasnęła. Tak zastanawiam się czy to przez mleko, tylko czy reakcja nie powinna być szybciej i już problemy powinny być przy wieczornym usypianiu? Mleko piła ok.11. Czy to przez chleb który jadła po 17 a i w nim była czarnuszka - może ten składnik tak podziałał. Tak o ile mleka to duuużo wypiła, tak chleba nie dużo, bo się obawialiśmy i dostała bułkę później.też zawsze pediatra pytała czy nie zmienialiśmy pieluch - ale od początku jest na tych samych.kasieńka 85 pisze: jak jest bez pieluchy drapie się na wysokości nerek.
ola pisze:Była poprawa ale nie napisałam że zupełnie się nie drapała.

Ja mleka sojowego unikałam w okresie, gdy Hania nie mogła pić w ogóle mleka krowiego, ponieważ zaliczane jest do produktów, które mogą wywołać silną alergię, a spożywane długo może powodować problemy z tarczycą. szaraczarownica pisze:Ciągle kanapki z serem i wędliną?

Skąd takie zaostrzenie?
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Clemastinum jest lekiem silnym, ale starej generacji i dającym bardzo dużo skutków ubocznych (w tym ukrytych długofalowych), więc można go brać max 3 dni. Ale jako fala uderzeniowa na początku jakiejś alergii jest świetny. Najlepiej wtedy wziąć dwa różne leki rano i wieczorem - Clemastinum i Zyrtec, Clemastinum i Loratadynę itp.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości