) ubranekari pisze:w domu ubiera się wygodnie na wyjścia staram się bardziej elegancko,
Frezja pisze:na tym etapie Kuba jeszcze nie niszczy ubranek więc dużo nie potrzebuje
Frezja pisze: i tylko nowe
martula_87 pisze:Na nowe ekstra modne ciuszki szkoda mi poprostu kasy skoro i tak założy kilka razy i do odłożenia.
Frezja pisze:będą mniej zniszczone niż te które kupiłabym używane
Frezja pisze:ja np.odkładam dla drugiego dzidziusia
martula_87 pisze:Tylko może już nie będą modne?
Blue pisze:Frezja-to masz duzo miejsca w mieszkaniu:)Jak sie nie postarasz szybko o 2 dziecko to utoniesz w ciuszkach:)
Wiesz ile tego bedziesz miala po 2-3 latach?:)
Blue pisze:po Juli zostawiam dla Hani tylko "perelki" lub ciuszki ulubione
i jeszcze mi tu zare.com otworzyli więc jak nie skorzystać. Kupuję też używane ciuszki. Głównie na allegro i szafce. Czy to modne? Nie wiem. Kupuję pod swój gust i to co mi się podoba. Nie patrze na metkę a raczej na jakość ubrań. Buty i bielizna zawsze muszą być nowe.zostawiam dla Hani tylko "perelki" lub ciuszki ulubione

Jak poszedł do szkoły nie zniszczył ani pary. W Tkmaxx upolowałam niezłe sztuki np. spodnie narciarskie Salewa dla młodego, sporo fajnych butów, trafiają się Timberlandy. Wiem, że za dużo kupuję ciuchów, na punkcie butów mam hopla, ale trzeba mieć jakieś grzeszki
aczkolwiek moje ostatnie zakupy (miały być ubrania dla mnie)- wyszłam z kilkoma rzeczami dla Młodego. Uwielbiam kupować mu ubrania i nowe, i używane
bardzo lubię jak wygląda fajnie/ modnie- w każdym razie mi się podoba 
Nie zostawiam nic
Często kupuję w ciucholandach, zdarzają się ciuszki Nexta czy H&M praktycznie nowe i za małe pieniądze. Staram się też zawsze, żeby w szafie Młodego było kilka sztuk nówek, na większe wyjścia.
to chyba na szkolenie muszę się do Ciebie zapisać.Fionka pisze:Na ciuchy dla młodego wydaję naprawdę niewiele
Też tak mam. Ale trochę mi łatwiej, bo wiem, że te nasze perełki znalazły fajnych nowych właścicielikakonka pisze:muszę (...) sprzedać... aczkolwiek "perełek" będzie mi szkoda

Fionka pisze:Nie kupuję dużo. Raczej rzeczy niezbędne i tanie. Dużo używanych. Na ciuchy dla młodego wydaję naprawdę niewiele

więc w zasadzie nie mogę powiedzieć, zwłaszcza, jak czasem wchodzę na blogi ze stylizacjami dzieci
że Hanka jest ubierana "na czasie", co nie zmienia faktu, że czasem ją "stroję" 
mietka pisze:tiulowe spódniczki i koszulki z dinozaurami, odpowiednio Helcia i Franio

mam, ale jednocześnie się go pozbywam, bo wiem, ze w to miejsce sprzedanych zamierzam kupić mu coś nowego. Czasami takiego samego, ale większegoPepsi pisze:Wy też macie sentyment do ciuszków?

Oczywiście dlatego narazie nie sprzedajęPepsi pisze:Wy też macie sentyment do ciuszków?
Patrycja11 pisze:Zresztą Pepsi gdyby moja córka miała taaaaaaaakie ciuszki jak Stelka to też byłoby mi szkoda
Mogę o was napisać to samo, bo uwielbiam Wasze ciuszki Pepsi pisze: Mogę o was napisać to samo, bo uwielbiam Wasze ciuszki

Pepsi pisze:oooo napisała Patrycja11 która ubiera Gabrysia w tygryskowe H&M

Patrycja11 pisze:Dla dziewczyn jest chyba troszkę łatwiej.

no pewnie nie wszystko, ale większość, a już szczególnie dla tych w przedziale 56-80Frezja pisze:a ja mam wrażenie że wszystko w sklepach dla dziewczynek jest w kolorze różowym

Patrycja11 pisze:Frezja, cóż za awatar piękny

kari pisze:Frezja, mamy chłopców chyba tak patrzą na ubranka dla dziewczynek, że zauważają tylko róż i pewnie odwrotnie, że te drugie widzą tylko niebieskie hehehe
ja ostatnio obserwowałam na allegro spodenki i koszulkę Nexta. Na lato, taki komplecik. Nowe można kupić na allegro za 40 może 40pare zł.Pepsi pisze:Ostatnio z naszej szafy wyemigrował płaszczyk, który kupiłam (w sumie przypadkiem) na allegro za 32 zł. Po 1,5 roku użytkowania poszedł za 87 zł
Patrycja11 pisze:Czasami nie rozumiem tych ludzi.
nie to, że mnie nie cieszy to że allegro jest pełne szalonych licytujących 
Pepsi pisze:choć w przypadku kiedy mam cos kupić to mogliby się opamiętać
Patrycja11 pisze:Pepsi pisze:
Wy też macie sentyment do ciuszków?
mam, ale jednocześnie się go pozbywam, bo wiem, ze w to miejsce sprzedanych zamierzam kupić mu coś nowego
a do tego dochodza mi mysli, ze jesli kiedys zajde w ciaze to moze byc chlopak, a nie dziewczynka. Wydaje naprawde duzo kasy na ubranka dla malej od samego poczatku jak sie urodzila.Tylko w kazdym etapie jej zycia zmienialam marki ubranek
im wiecej siedzialam przed komputerem,tym wiekszego fiola dostawalam. Na allegro i szafce zamowilam pare razy i zawsze plulam sobie w twarz. Wiec wole dolozyc i miec nowe.Wiadomo Next tylko w moim przypadku na halensie(a jak cos mi nie podpasuje to wystawiam na allegro ),szybko latwo i do domu przywioza:) Zara -tylko nowe i najlepiej z nowych kolekcji..choc osttanio podczas wyprzedazy, udalo mi sie skompletowac fajne ubranka na sezon letni...jeszcze H&m i Mayoral-wiec ubranka tych marek lubie najbardziej.. duzo kupuje tez w Tesco F&F, do przedszkola idealne i nie drogie.Generalnie szafa na wiosna -lato prawie skompletowana...ale znajac mnie na tym sie nie skonczy
a tu co raz wiecej nowosci i ladnych ubranek i jak tu sie nie skusic .Znowu beddzie ich tyle jak dotychczas,ze z poprzedniego sezonu z metkami leza na polce bo nie zdazylam jej zalozyc.Lubie jak Nadia jest fajnie ubrana..gorzej mam ze soba i mezem
ale jak juz cos kupimy to raz a konkretnie...ale napewno nie dorownamy szafie naszej cory.Patrycja11 pisze:ja ostatnio obserwowałam na allegro spodenki i koszulkę Nexta. Na lato, taki komplecik. Nowe można kupić na allegro za 40 może 40pare zł.
Komplet poszedł (używany) za 57 zł+ koszt przesyłki. No błagam. Czasami nie rozumiem tych ludzi.
bo cen abyla kolo 1000zl
po kilku minutach aukcja byla zdjetaWróć do Porady zakupowe i nie tylko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości