Ja póki co na blenderze ciągnę, ale brakuje mi opcji ucierania i ugniatania.

malaJu pisze:Muszę sobie w końcu kiedyś kupić, więc z przyjemnością poczytam o tym, co macie
Mam o taki robot
Nie twierdzę, że jest zły. Po prostu porównując do siebie oba widać znaczną różnicę. Pewnie gdybyśmy nie używały wcześniej tego niemieckiego, to byśmy nie marudziłytulipan87 pisze:Ja mam właśnie Bosch'a i póki co jestem bardzo zadowolona. A może po prostu jestem mało wymagająca, ale nasza współpraca układa się bardzo dobrze Mam o taki robot

choć marzenia mam takie jak evelinkaevelinka pisze:blender i zwykły mikser

kari pisze:mnie też się marzy Kitchen Aid lub Thermomix,

robię w nim w zasadzie wszystko, a najlepsze są zupy
generalnie gdyby nie trochę jednak zaporowa cena, to polecam wszystkim 
Ale grunt,ze sprzęt kupiony
Nawet 2 szt.
).Inaczej nie odpali.Wiec co w przypadku jak ktoraś blokada sie zgubi lub zniszczy.Pozostaje dokupić blokady o ile sa.Ostatnia rzecz to gabaryty-plukać lepiej od razu,bo inaczej czesci zajmują pol zmywarki;)
narazie mąż go tylko wyjął z pudełka
swoją droga myśle co z nim zrobić, sprzedawać bez sensu bo ma 2 lata i był używany, kosztował chyba 700 czy 800 zł wiec pewnie wzięłabym za niego grosze. Także chyba komuś z rodziny oddam, żeby się nie marnował.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:Paulinka, aktualnie lidlomix kosztuje chyba 1700 zł![]()
Więc za taki 2 letni i sprawny pewnie bys spokojnie łądna kaską wzięła
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
ja mam ten starszy model lidlomixa, kupiłam go tuż przed wejściem nowego
https://m.olx.pl/oferta/robot-kuchenny- ... ml?reason= ale widzę na olx ze rzeczywiście i po 450 stoją a za 250 ktoś sprzedaje ze spalonym silnikiem „na części”
i jeszcze się pięknie prezentuje 
klara76 pisze:Wczoraj byliśmy na prezentację TM. Urządzenie naprawdę fajne. Ale cena poza zasięgiem. No i jak dobrze przyjrzałam się mojej mikro kuchni, to nie mam dla niego miejsca.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości