, czas chyba isc na cos dla siebie ...kari pisze:wydaje mi się, że do głównego bohatera pasuje "nie oceniaj książki po okładce"

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
lmyszka pisze:Własnie wróciłam z Bejbi blues, nie zachwycił mnie, dłuzyło mi się. Nie mój klimat

tak nie jest
więc mąż był zawiedziony, mnie sie film podobał, ale też bez szału

sardynka pisze:mi się podobał, lubię specyficzne poczucie humoru Tarantino
Fuente pisze:sardynka pisze:mi się podobał, lubię specyficzne poczucie humoru Tarantino
A ja strasznie nie lubie filmów tarantino... Nie mniej mąż bardzo mnie namawia więc pewnie wkrótce też obejrzymy na moje nieszczęście

Hmm, ciekawe czy o tym samym myślimy - moim zdaniem scena wypadku na skrzyżowaniu, w którym ucierpiał jeden z bohaterów (grany przez A. Jakubika) była zupełnie niepotrzebna, idealnie nadawała się do prymitywnej komediiJustinaa pisze: w zasadzie poza jednym motywem, podoba mi sie w nim wszystko

No faktycznie, ale mimo to myślę, że można było to zrobić w inny sposóbJustinaa pisze:ava, dokładnie o tej scenie myślałam
ALE dzisiaj dyskutowałam trochę o tym fimie z mamą i doszłyśmy do wniosku, że może jednak to miało sens, że każdy (a dokładnie postać grana przez Jakubika + przez Erka Lubosa) został ukarany za swoje grzechy i to dokładnie w najbardziej bolesny dla nich sposób

caixa pisze:"Poradnik pozytywnego myślenia". Moim zdaniem film rewelacyjny.
caixa pisze:Oglądaliśmy też "Lot". Baaardzo polecam
Oba filmy świetne.

Tak z czystej ciekawości bo książka bardzo mi się podobała.Film całkiem całkiem. Mojemu J się podobał a to już coś 
Justinaa pisze:zakochałam się w tym filmie
jest taki potywyny! świetny polecam i zdecydowanie chętnie go jeszcze raz obejrzę
a dialogi - po prostu cudo 

po 15 minutach wyłączyłam 

Bian pisze: "Memento"

Pepsi pisze: Bian pisze: "Memento"
Bardzo lubię ten film

Wróć do Rozrywka, muzyka, filmy, książki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości