też mam takie wrażenie i dlatego Gabryś nie ma nigdy czapki i kasku. Ma (jak jest taka pogoda ze musi mieć ) na głowie opaskę. Szeroką, czarną, coby uszy zakrywałaKurczak pisze:Bo ja mam wrażenie, że on się wtedy kompletnie nie trzyma łepetyny...

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Joanka pisze:Bo zdania ortopedów są podzielone (kiedyś trochę zgłębiałam ten temat)

ale jak jedziemy na wycieczke to na 12 byla tragedia- teraz przy mniejszym nakladzie sily dorownuje nam tempa 

PS.H.ma 103 cm:)
I pod skórą czuję, że w przyszłym roku zamiast rowerka będziemy kupować większą, dwukołową hulajnogę
w ogóle to był lament, bo w jednym sklepie mieli ostatnią i tylko z wystawy, więc musieliśmy na szybko pędzić do drugiego sklepu a tam jeszcze czekać aż pan nam ją złoży. Cierpliwości to moja córka nie ma
masz jakieś konkretne dane poparte opinią lekarza? Bo gdzie się nie spojrzy, to tego nie wolno, tamtego też nie.szaraczarownica pisze: to jest nienaturalny ruch bioder i bardzo wykrzywiający nogi. Ja podziękuję.

malulu pisze:szaraczarownica, my odpuściliśmy Decathlona, bo jakoś daleko było siodełko od kierownicy i też 16'' był za duży. Poszukaliśmy w zwykłym rowerowym odpowiedni model i dopasowaliśmy 16''.
Mam w planach w przyszłym tygodniu Exim Bike, bo jest naprzeciwko przedszkola. No i podjedziemy kiedyś do Piasty.
Na biegowym wcześniej też nie jeździł bo nie lubi...
I te na forum i na privie 

ppola pisze:U nas 16 z Decathlonu okazała się za mała a 20 za duża. Kupiliśmy w końcu 18 Puky jest idealna a jakość roweru powala![]()
. My mieliśmy biegówkę PUKY i jakościowo też był extra, zwłaszcza na to co Młody z nią wyczyniał. Tylko ta cena

ppola pisze:U nas 16 z Decathlonu okazała się za mała

Wróć do Porady zakupowe i nie tylko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości