malulu pisze:Zastanawia mnie tylko jedno: jak to jest z dziećmi szkolnymi? Nauczyciele nic nie mówią, że dzieci opuszczają szkołę?
malulu pisze:MamaŻaby, super plany. Uda się zobaczyć morze i góry.
Muszę tylko zadzwonić do zakopiańskiej kwatery i zarezerwować MamaŻaby pisze:malulu pisze:
Zastanawia mnie tylko jedno: jak to jest z dziećmi szkolnymi? Nauczyciele nic nie mówią, że dzieci opuszczają szkołę?
kwestia usprawiedliwienia nieobecności przez rodziców, no i trzeba potem uzupełnić materiał, jest na to 2 tygodnie

jakos z samym sniadaniem nic nie znalazlam (a na tym nam troche zalezy-chcemy rano zejsc na "gotowe" a nie biegac do sklepu po bulki),za to mam kilka opcji sniadanie+obiadokolacja (czego z kolei nie chce,bo lubimy jesc obiad w roznych miejscach),cena 300-350... az zaczelam sie zastanawiac czy nie odpuscic tego Baltyku i jechac jednak w gory,jak zawsze,tylko z rocznym dzieckiem plaza sprawdzi sie nawet jak bedzie chlodniej,sama juz nie wiem..
Uwielbiam Ustkę 
np. teraz znajomi byli w świetnym hotelu nad samym morzem, z pełnym wyżywieniem, basenem itd. za 200 zł za pokój, a w naszym terminie 460...
jeździmy najczęściej w góry (u nas w Karkonosze czy Bieszczady) czy na Mazury i tam jest duużo taniej. Np. na początku września jedziemy do Krynicy Górskiej i tam za 140/pokój (standard fajny) mamy w cenie śniadanie, a dodam, że to weekend festiwalu biegowego i ceny są generalnie wtedy wysokie (jak w majówkę czy święta)malinka1984 pisze:Lada dzień Korfu

maz ma tydzien wolnego,pogoda ma byc srednia,wiec wybralismy nasz Dolny Slask (bo nie widze sensu jechac nad morze skoro ma byc chlodno i deszczowo) i sprawdzony Karpacz - znalazlam fajny hotel z malym basenem i jakimis spa atrakcjami,z pelnym wyzywieniem co by nie szukac w pospiechu knajp z obiadem. Mam nadzieje ze sie zresetujemy i odpozniemy (ja chociazby od codziennego gotowania
). W tym roku jakos nawet brak pogody mnie nie zraza 
mnie nigdy, więc już się cieszę, że lipiec ma być jesienny. Przynajmniej w spokoju pojeździmy, nie będzie os, potu lecącego po tyłku, etc.Paulinka pisze:W tym roku jakos nawet brak pogody mnie nie zraza

korzystając z promocji przedsprzedażowych 
Gdzie się wybieracie?ola pisze:Wprawdzie jeszcze 2016 się nie skończył ale już mamy zarezerwowany wyjazd wakacyjny w 2017korzystając z promocji przedsprzedażowych
my od m-ca też już mamy KretaPaulina S. pisze:ale fajnieGdzie się wybieracie?

Ekstraola pisze:Kreta

.martula_87 pisze:Dominikanę i Zanzibar....
mój mąż max 2,5 godziny lotu 
Ja to nie zupełnie na narty ale zima planujemy kilka dnia w górach M. się tym zajmie bo on lubi jeździć na nartach.kakonka pisze:na razie na tapecie wyjazd na narty
martula_87 pisze:tutaj wytypowaliśmy Dominikanę
mam nadzieje, że przeżyjemy 12 godzin lotu
i będzie tak pięknie, jakt o sobie wyobrażam 
Podasz jakieś namiary? W przyszłym roku planujemy właśnie domek w tamtych okolicachkakonka pisze:31 lipca jedziemy do Dębek (mamy już zarezerwowany domek)

ava pisze:Podasz jakieś namiary? W przyszłym roku planujemy właśnie domek w tamtych okolicachkakonka pisze:31 lipca jedziemy do Dębek (mamy już zarezerwowany domek)

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości