Najdłuższą podróż zaliczyła w styczniu tego roku. Z Polski do Szkocji autem (dziki bodu mieliśmy prom, to chociaż troszkę odpoczęliśmy). Wyjechaliśmy w nocy ok 2 i w Amsterdamie byliśmy ok 15. Mała spała, a jak się obudziła to robiliśmy postoje na siku i małe rozprostowanie nóg
W UK mała też zniosła podróż wyśmienicie. Jechaliśmy cały dzień, mała po ok 2h poszła spać i spała ok 2h
Wieczorem jak już minęliśmy Edynburg, znowu poszła w kimę (po flaszce kaszki) i spała do rana 

podłączam się pod pytanieagnieszka19 pisze:Jaki to byłby koszt?

bo wiesz Filipki to dzielne chłopaki 
około 45 minut trwała. W drodze Młody troszkę bawił się Kotkiem w moim telefonie, troszkę razem śpiewaliśmy. Było bardzo dobrze aż byłam w szoku. W drodze powrotnej był bardziej marudny bo była pora obiadowa, on był głodny a po drodze żądnej sensownej knajpki nie było, więc przez kilka km słyszeliśmy "mniam, mniam" 
pamiętam fajna zabawa była i mojemu kuzynowi który ma 6 lat też się bardzo podobała ta gra
i kolejna to trzeba było wymyśłić słowo na ostatnią literę słowa którą wypowiedział poprzednik 

A może jeden tablet i jeden monitor? Tylko w jakiej formie bierze się wtedy bajki, trzeba je zgrać na coś?
Gaja w okolicy Berlina zaczęła marudzić, bo utknęliśmy w korku
ja miałam dość dużo wcześniej. Chyba stara się robię.
Hania ogląda a my jemy.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
ona z tych ciągle wiercących, marudzących. Śpi max godzinę, resztę spędzam na wyginaniu po zabawki. Trochę obawiam się tej drogi nad morze. Rozważamy opcję jechania w nocy.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013U nas tak samo. Nawet ubiegłoroczne ponad 7 h nad morze przetrwał dużo lepiej niż jadouble_mum pisze:U nas ze starszą nigdy nie było problemów
lmyszka pisze:Dodam, że przy chorobie lokomocyjnej odpadają jakiekolwiek tablety, książki. Dziecko nie może skupić się na jakiejś czynności bo wymioty są automatyczne. Czytałam o tym, ale i przekonałam się na własnej skórze gdy mądry wujek dał Wiktorowi tablet w aucie, na efekt nie czekał długo
.

Misiak pisze:Ja również nie mogę czytać/ oglądać gdy jadę jako pasażer, bo od razu robię się chora.

Panicz zadowolony, bardzo mu się ten patent podoba 

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość