W każdym razie,to co widziałam podobało mi się.Lubię takie kino,generalnie jak dla mnie OK.Film długi ale wytrwałam do końca bez męczarni.
Czyli czysta rozrywka ponad 2 godziny 

w duecie z Jennifer Lawrece już się spotkali na planie filmowym i mimo, że "Serena" wypada na tle innych produkcji najsłabiej, to mnie sie podobała, ciekawe tło historyczne, piękne zdjęcia i kostiumy i historia o miłości tak wielkiej, że prowadzi do zbrodni, dla mnie mocna 6 

Ale to może dlatego, że później przez pewien czas żaden film nie zaciekawił mnie na tyle, żebym musiała go obejrzeć 
Trzymał w napięciu, przy tym nie brakowało elementów komediowych. Super stylizacja Kate Winslet! Polecam!

Ale i tak film polecam. 

Byliśmy w weekend i zdecydowanie polecam drugą część Iluzji. 

A 2013 

i jak na polski thriller było nieżle.
A 2013 

Lekki, przyjemny i nawet śmieszny.

A 2013 

świetny Andrzej Grabowski!

A 2013 

malaJu pisze:Zjawa:

A 2013 
hatifnatka pisze:Blue, mi się 'poradnik pozytywnego myślenia' też nie podobał i też mnie irytował

Jak zaczynał się film to sądziłam, że to romansidło z happy endem. książki nie czytałam ale chyba aż się skuszę, bo film bardzo mi się podobał 
szaraczarownica pisze:hatifnatka pisze:Blue, mi się 'poradnik pozytywnego myślenia' też nie podobał i też mnie irytował
U mnie to samo

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Ogólnie na plus za historię sprzed lat. Nawet się popłakałam! 
Wróć do Rozrywka, muzyka, filmy, książki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość