Co sądzisz o BABY ALIVE RACZKUJĄCY MALUSZEK?? Karola zobaczyła w TV i tylko o tym mówi. Warte swojej ceny? Ewentualnie jakiego innego interaktywnego bobasa byś poleciła??

Poza tym, że buzia tych lalek mi się nie podoba, to w przypadku raczkującej nie podoba mi się też ta wymuszona pozycja - wygięte nadgarstki i zgięte kolanka. Więc nawet jak ją bierze się na ręce to tak nienaturalnie wygląda. też to zauważyłam, jakiś przedświąteczny filmowy hit i wokół pełno gadżetów, może też coś wybierzemy dla dzieci w rodzinieBlue pisze:Trolle,trolle i wszędzie trolle:)Chyba skorzystamy z tego szaleństwa:)

2017
2021

MamaŻaby pisze:Ma ktoś może globus interaktywny Clementoni albo VTech? Warto? Fajna zabawka? Zajmująca? I wg was od jakiego wieku? Zastanawiam się nad tym Clementoni dla dziewczynek ale boję się, że dla Młodszej to będzie za dojrzały prezent, z kolei nie jestem pewna czy Żabę zainteresuje
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Zastanawiałam się nad nim przez chwilę, ale młody ma już dwa duże wozy strażackie, więc stwierdziłam, że to bez sensu. Ale jego chrzestna zapewne będzie się pytać co mu kupić, to powiem, żemartula_87 pisze:Jupitera Strażaka Sama.
albo właśnie ze Strażakiem Samem. Ostatnio chyba najbardziej lubi te dwie bajki, choć za nim trudno nadążyć w tym temacie.martula_87 pisze:jakaś zabawka związana z Psim Patrolem

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013MamaŻaby pisze:można go używać też jako po prostu globusu?

Karoli się nawet podoba 

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

)

jestem jeden krok od zamówienia i chrześniaka miałabym z głowy 
Chłopców w okolicach tego wieku na forum jest dostatekPaulinka pisze:poproszę o inspirację dla 4-latka
), więc radzę jeszcze raz przejrzeć tegoroczne wpisy w wątku
to na liście mojej 5,5 letniej siostrzenicy są m. in.:Paulinka pisze:5-latki
fajnie, że można z niego aż 5 różnych ułożyć. Niestety szał na track mastera szybko minął mojemu synowi.

jeden prezent z listy odhaczony...

kangurek pisze:MamaŻaby, W jakim wieku jest Żaba? Ja zamówiłam Nele na kole posbiegunowym dla 8latka i zastanawiam się, czy już nie jest za "stary" na tą książkę!?
MamaŻaby pisze:kangurek pisze:MamaŻaby, W jakim wieku jest Żaba? Ja zamówiłam Nele na kole posbiegunowym dla 8latka i zastanawiam się, czy już nie jest za "stary" na tą książkę!?
ma 8 lat. Ja tą książkę kupiłam bo w opisie jest, że Nela ma wtedy 9 lat. To jest nasza pierwsza książka z tej serii i jak Żabie nie przypasuje to nie będę dalszych części kupowała.

Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość