szaraczarownica pisze:Odpowiadając na Wasze wątpliwości: Fuente właśnie wstawiła na fb nowy spis lektur szkolnych i Nela jest tam lekturą uzupełniającą w 8 klasie![]()
http://niestatystyczny.pl/2016/11/30/no ... EBtEud94e1

szaraczarownica pisze:kangurek, w tej samej klasie jako lektura uzupełniająca są też proponowane Igrzyska Śmierci, także rozumiesz

Sebi dostał w tamtym roku i to jest hit, bawi się tym często rozkręca, przykręca itp.Ja nawet zapomniałam, że ono też jeździło i grało, wiertarka się kręci , baterie padły i bawił się bez atrakcji też.
ja kupowałam z arosa nie proponuje swojej bo jest w stanie agonalnym po spotkaniu z Urszulągohnia pisze:kangurek, muszę koniecznie znaleźć Franklina i siostrzyczkę

ppola pisze:ja kupowałam z arosa nie proponuje swojej bo jest w stanie agonalnym po spotkaniu z Urszulągohnia pisze:kangurek, muszę koniecznie znaleźć Franklina i siostrzyczkę
kasieńka 85 pisze:kangurek, ciekawa jest jak u Was sprawdzi się storidoo.
kasieńka 85 pisze:U nas to nieodłączny element wieczornego zasypiania. Była chwila nawet że wygryzł mnie z wieczornego czytania.

Deco-Ania pisze:A od chrzestnej - Spy Code
BuuuBian pisze:Deco-Ania Spy Code jest zdecydowanie najsłabszą propozycją od Epee w tym roku :/

A 2013 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:dostawałam kalendarz adwentowy

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
na mikołajki dla Filipa
dla chrześniaka K.
w sumie wydałam ok 20-25zł a i tak wg mnie dużo. U mnie w dzieciństwie prezent na mikołajki znajdowałyśmy pod poduszką, czyli był to jakiś niewielki pluszak, książka, jak byłyśmy większe, to kaseta magnetofonowa, choć to chyba tylko raz, bo kasety drogie były 

Mój mały też jak się dorwie do autek młodego to jest bardzo zainteresowanycaixa pisze:dawno nie widziałam go bawiacego się czymś z takim zainteresowaniem. No typowy chłopak
córka wybrała taką na prezent na gwiazdkę http://sklep.trefl.com/pl/mistakos.html#gra-zrecznosciowa, na Mikołaja wzięła sobie za to 5 sekund. Zastanawiamy się która będzie fajniejsza. Cieszę, że że etap lalek, domków itp. już jej minął bo ma tego mnóstwo a i tak bawi się jedną. Ale zawsze na święta coś trzeba było kupować, gry na pewno lepiej nam posłużą. I zajmują mniej miejsca.

Od chrzestnej:
to to co wiem...My jeszcze nic nie mamy
to są pewniaki 

:

Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości