Blue pisze:Agnieszka-bardzo mi się podobaja Twoje propozycje prezentowe.Listy urodzinowe moich dziewczyn właśnie mają dopisane kolejne opcje:)
Oby zainteresowane też były zadowolone 

Fuente pisze:grę rybek nie na żarty od Epee... właśnie wypróbowujemy i powiem Wam że jest tak genialny że siedzimy z mężem i szwagrem i gramy od prawie godziny

I tak mój Mąż przekazał swojej siostrze, tj. chrzestnej, a ona dziś dzwoni ze sklepu i pyta się co ma wziąć. To już standard, co roku dzwoni ze sklepuava pisze:jego chrzestna zapewne będzie się pytać co mu kupić, to powiem, że
martula_87 pisze:
jakaś zabawka związana z Psim Patrolem
albo właśnie ze Strażakiem Samem.
Skończyło się na jakimś zestawie ciastoliny Play Doh.
patrzylam na ten zestaw w Auchan - 220 zl a w tesco 160 zl 

Deco-Ania pisze:kakonka, dzięki za info

Jestem ciekawa tego ogródka na dachu 

Chociaż jak na razie, to my główkujemy co by tu wybrać, żeby Magic Jinn ZGADŁ! 
U nas pomysł padł z braku wystarczającej ilości czasu :/

Z prezentów "niewiadomych" to mniejszy dostał od chrzestnego wielkiego miśka (+ pieniądze), a Wojtek od chrzestnej oprócz Play Doh puzzle z Psim Patrolem.
ava ja nie sardynka ale pisała w innym wątku że 16 

kakonka pisze:sardynka, piękny rowerava ja nie sardynka ale pisała w innym wątku że 16
)

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

A 2013 
Deco-Ania pisze:W tym roku pomysłów brak. Jak na razie. Ale poczekajmy, zaczną się reklamy...
ale dziewczynkowy, czy chłopięcy ?Bian pisze:Widze póki co jeden potencjalny hit
święta prawdaDeco-Ania pisze:W tym roku pomysłów brak. Jak na razie. Ale poczekajmy, zaczną się reklamy...
)
Też ja mamy i generalnie klocki polecam, choć u nas pociąg już nie jeździ, bo Wojtek powyrywal kabelkiniesia2708 pisze:ola, my mamy kolejkę z firmy Mubi. Jest w 2 zestawach albo z zamkiem albo z farmą. Można dokupić dodatkowe tory. Generalnie nie mam zastrzeżeń a cena przyjemna. Te klocki pasują do Lego Duplo
szaraczarownica pisze:moje dziecko chce Lego
Patrycja11 pisze:ale dziewczynkowy, czy chłopięcy ?Bian pisze:Widze póki co jeden potencjalny hit

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:Wik pewnie chciałby pieniądze ale na święta to słabo
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości