Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Ja mam wielką szczerbę na zdjęciu z zerówki (październik/listopad) i nie byłam pierwsza. Raczej w ogonie wśród innych dzieci z przedszkola 

zbroziu pisze:po dzisiejszej koszmarnej nocymarciami pisze:wreszciejest już wyczuwalna dolna jedynka,
lewa
lmyszka, czas na Was

I zdecydowanie jest lepiej niż przy małej. U Miśka to samo. Nawet ostatnio miałam wrażenie, że coś się rusza w temacie (zrobił się bardziej marudny, w nocy budził się z płaczem, kupy są luźniejsze), ale póki co nic nie widać.caixa pisze:No to u nas (1,5 roku) zostały tylko 5 tki
U nas raczej w tę drugą stronę. Choć w sumie nie wiem, czy to zęby, czy może mniejszy jest po prostu ogólnie większą marudą niż starszycaixa pisze:I zdecydowanie jest lepiej niż przy małej

Górną lewą jedynkę i lewą dolną jedynkę... Górna już prawie cała na wierzchu a dolna się przebiła.
Nie śpi, choruje, nie je... I gryzie paluchy.19anioleczek92 pisze:W końcu mamy! Dwa zębyGórną lewą jedynkę i lewą dolną jedynkę... Górna już prawie cała na wierzchu a dolna się przebiła.
Na horyzoncie prawa górna jedynka.Jedna jest już na pewno (dolna lewa)ava pisze:U mojego mniejszego coś piatki nie chca się pokazać, choć nieraz dają o sobie znać

starszym praktycznie nie wiem kiedy wyszly zeby, przeszly to jakos malo bolesnie. Młodsza czasem popłakiwała , ale wtedy sprawdzal sie zel na ząbkowanie Dentinox i czopki Virbucol 
Wszystkie jedynki i dwie górne dwójki 
2017
2021Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości