wiolancia pisze:Blue ja polecam Ci Safe Haven (ona mężatka on wdowiec ) Ja osobiście ten film uwielbiam ,mimo miłosnej tematyki ma nietuzinkowe zakończenie ,sama często do niego wracam.

Chociaż to dwie różne epoki
A film "Całkowita zaćmienie" oglądałam milion razy i mogłabym jeszcze
Również ze względu na Leo. Absyntu nie piłam nigdy, bo raczej w ogóle alkoholu nie pijam. Nie utożsamiam się z wizją świata "poetów przeklętych", nie podoba mi się ich styl bycia, ten egoizm, poszukiwanie mocnych wrażeń, negowanie wszystkiego w imię wolności, ale ich poezja to zupełnie inna kwestia.

Fuente pisze:Marsjanina (Ridleya Scotta) - nie jest to kino akcji, ale nam się bardzo podobał. Przyjemnie się oglądało.

szaraczarownica pisze:Dla mnie o niebo lepszy, niż Interstellar, chociaż dużo mniej dynamiczny

Marcka pisze:Ale póki co czekam na Piękną i Bestię w kinach- Emi już przebiera nóżkami![]()

Tam bardzo dobrze, moim zdaniem, gra młoda Dominika Ostałowska. Teraz to taka drewniana jest
I muzyka świetna. Szlagiery typu "Mały biały domek..." 

A 2013 

Fionka pisze:hatifnatka, u nas też cała sala wyła ze śmiechu na Greyu . Mój mąż wcale nie żałował, że go zaciągnęłam - uśmiał się jak norka
A 2013 
A 2013 
A 2013 

Z Wojaczkiem absolutnie się nie utożsamiam i zgadzam się z Tobą, że strasznie byli pokręceni. Ale to filmy, na które patrzę za każdym razem inaczej. Kiedyś jako nastolatka miałam inne spojrzenie, teraz też inne. Każdy nastolatek w okresie buntu i poszukiwania swojej tożsamości, uważa, że jego problemy są strasznie wielkie, nikt go nie rozumie itp. Najważniejsze, żeby z tego wyrosnąć
A Wojaczek raczej pozostał na tym etapie. Chociaż w sumie zginął młodo. Może po 30 zmieniłby zdanie o sobie i świecie?
Ale wtedy nie byłby taką legendą.... 19anioleczek92 pisze:![]()
W sumie trudno coś powiedziec,mnie się podobał i Michałowi też,ale chyba oczekiwałam jakiegoś większego Wow! Sama bohaterka bardzo mnie zaintrygowała więc teraz czas na książki

I te nieszczęsne lokowania produktów
No ale dla odmóżdżenia ten film może być 
Każda jego rola jest fajna, uwielbiam goFijołkowa Mama pisze:fajna rola Czeczota

Wróć do Rozrywka, muzyka, filmy, książki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości