Fuente pisze:Tylko ta cena, mnie przeraża

kasieńka 85 pisze: że nie należy smażyć na oliwie z oliwek, ale ile w tym prawdy

a nie pali ci się na patelni?agnieszka19 pisze:Od jakiegos czasu używam oliwy z oliwek

ja ogólnie to wyniosłam z domu, że wieprzowinę na smalcu, który się pozyskuje z tego samego źródła zresztąaliwcia pisze:odkąd oglądam Magde Gessler mięsiwo smaże na smalczyku

2017
2021
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013też kupiłam jakiś czas temu i jest super!niesia2708 pisze:Ja kupiłam olej kokosowy w biedronce. Jest bezsmakowy i bezzapachowy.
Do schabowego jednak smalec i olej rzepakowy niesia2708 pisze:Ja kupiłam olej kokosowy w biedronce. Jest bezsmakowy i bezzapachowy.

2017
2021i to w sumie jest najlepsze, ale temat rozwinął się od przypadku, idę do teściowej na obiad, a tam schabowe.. więc jeśli smażyć to na czym? ja osobiście nie wyobrażam sobie życia, bez naleśników, jajecznicy czy właśnie schabowegoBlue pisze:Z tym,że my ogólnie mało smażymy
2017
2021
Dotychczas na oleju rzepakowym większość

dopisuję się i ja - od niedawna smażę na maśle klarowanym, które robię sama. Smak potraw nie ma porównania do wcześniejszych gdy stosowałam oleje. Czasem używam jeszcze oleju kokosowego nierafinowanego ale to tyko do naleśników na słodkoUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości