Teraz jest nowy model, dużo fajniejszy i przede wszystkim mniejszy.
To jest odkurzacz wodny.

2017
2021

zapewne już tak zostanie 
(od 3 lat)...najgorsze, że nawet nie mamy pomysłu co byśmy chcieli powiesić więc nie wiem kiedy pojawi się jakaś lampa 
U nas to samosardynka pisze:To u nas w sypialni nadal gołe żarówki
nie wiem kiedy to się zmieni. Generalnie sprawa jest taka, że meble w sypialni są "tymczasowe" (nasza stara rozkładana rogówka i szafa), mam jakąś wstępną koncepcję jak docelowo ma to wyglądać, ale nowe sypialniane meble są na szarym końcu wydatków domowo-ogrodowych i nie wiadomo czy koncepcja się nie zmieni i czy wybrana teraz lampa pasowałaby do ostatecznego wystrojusardynka pisze:najgorsze, że nawet
ale Mężowi się takie coś nie podoba.ola pisze:taką tymczasową oprawę papierową z Ikei zamiast żyrandola

2017
2021

Chociaż może przed świętami umyję nią lustra BardzoBlue pisze:Aha,czyli to nie czyści parą.Ale polecacie?
Dziś korzystałam z samej ściągaczki, wcześniej przetarłam okna gąbką namoczoną w wodzie z płynem do zmywania, następnie ściereczką z mikrofibry namoczoną w samej wodzie (brzmi długo, ale tak naprawdę to chwila), potem ściągaczka i efekt super.kari pisze:mąż wypróbowywał, ale mówi że ich płyn jest do niczego
Ale tego chyba nie można używać w poziomie?MamaŻaby pisze:blat od stolika do kawy
a wodę ściągamy taką zwykłą ściągaczką z ikei (na codzień używamy jej do prysznica)
(zalety domu parterowego)

AgaGrusiecka pisze:malulu pisze:aż się boję pomyślęć o czyszczeniu go...
Miałam identyczne myśli

W sumie tylko lekko podupadła na zdrowiu, bo talerz przestał się kręcić, ale mój tata nie dał rady tego naprawić, więc musieliśmy wymienić staruszkę

Wróć do Budujemy, urządzamy, naprawiamy, remontujemy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości