Nawet nie spodziewałam się, że wrócimy tak szybkoava pisze:spokojnie mogę polecić apartamenty Vasco da Gama w Rowach http://www.vascorowy.pl/ (...) myślę, że jeszcze tam wrócimy.

caixa pisze:MamaŻaby, ja często przez nich rezewruję

Blue pisze:Z pewnością niejedną ofertę znajdziecie która też wam podpasuje,a nawet lepiej od tej.
Wszyscy chyba wpadli na pomysł by na otwarcie długiego weekendu jechać do Malborka
łącznie 1935 za 6 nocy, czyli jakieś 320 za noc. Majówka dwa razy droższa
możesz polecić jakiś hotel?
), tylko na Holiday Check. Powtarzały się zatrucia w różnych terminach i jak już były, to raczej cyklicznie. Podziękowałam za takie hotele.

Pani rzuciła kilka nazw hoteli - "wybierajcie". Powiedzieliśmy żeby sama nam doradziła co mamy wybrać, jak innych w ogóle nie pamiętaliśmy czy oglądaliśmy, czy braliśmy pod uwagę czy nie. Dostaliśmy One Resort . BAJKA!!! Hotel rewelacyjny. Obsługa, jedzenie, całość na +. Dużo animacji, gry wodne. Teraz z tego co przeglądałam mają swój aquapark. 
2017
2021
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Dorosły 50 zł, dziecko 35 za całodzienne wyżywienie w formie szwedzkiego stołu.martonia pisze:kangurek a ile dopłacaliście za posiłki?
Szczególnie jak wynajmą sobie jakiegoś maluszka z silnikiem 1.0
(czyli to, co jest najczęściej wynajmowane)
), Filip i babcia zadowoleni, ja w sumie też, ale ze względu na to, że nie mieliśmy samochodu byliśmy dość uziemieni, ale na wycieczkę do Ostródy poszliśmy
)i tak ją poskromiłam...pierwotna wizja uwzględniała przystojnego, półnagiego kelnera, serwującego drinki i wachlującego mniePatrycja11 pisze:kasieńka 85,dobrą masz wyobraźnię
Pokoje i łazienki czyściutkie, nowoczesne, w pokojach aneksy kuchenne wyposażone we wszystko co potrzeba turyście, wieeeelki piękny ogród, mnóstwo miejsca do zabawy dla dzieci, w ogrodzie postawiono dodatkowy budynek, w którym parter jest bawialnią dla dzieci (stół i tablica do rysowania, piłkarzyki, domek, mnóstwo planszówek, książek dla dzieci, rakietek itp.), w ogrodzie również super miejsce na grillowanie i wieczorne posiadówki. A właścicielka jest przesympatyczną osobą, zawsze uśmiechnięta i pomocna
Nawet ciasto piecze dla swoich gości (przepyszne zresztą
). Widziałam też, że można przyjechać ze zwierzętami. Polecam to miejsce!Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości