malaJu pisze:obie są dość wąskie.

Myślałam, że nie da rady na śniegu i trzeba będzie wyciągać tę wielką spacerówką od kompletu, żeby iść na dłuższe zakupy. Ale nie, Inglesina dała dziś radę i na śniegu i na błocie. Na słońce też jest super, bo ma większy daszek niż większość parasolek. No i nie psuje się tak jak słynne Maclareny. 

choć ta miłość krótko trwała, bo młoda zrezygnowała z wózka ponad rok temu to jednak gdybym miała jeszcze raz kupować parasolkę to kupiłabym tą samą.
Byłam wczoraj w porcie i jakoś tak mi się ten wózek spodobał od razu. Bo nic Baby Design więcej nie zakupię po przygodzie z Travelem tejże firmy 

klarysa pisze:Inglesina Trip

martula_87 pisze:szybko Staś dostał spacerówke

szaraczarownica pisze:Oczywiście XLR

Blue pisze:ale oparcie mialam regulowane na takie sznurki

Blue pisze:A skladanie masz w raczce?

agnieszka19 pisze:My mieliśmy i do tej pory mamy chicco multiway.
Jestem z niego bardzo zadowolona i nie mam absolutnie żadnych zarzutów!
tyle, że granatowy.

Emi pisze:agnieszka19 pisze:My mieliśmy i do tej pory mamy chicco multiway.
Jestem z niego bardzo zadowolona i nie mam absolutnie żadnych zarzutów!
my równieżtyle, że granatowy.
Jedyne co nie polecam na ciężką zimę, bo wtedy to jest koszmar 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:Jedyne co nie polecam na ciężką zimę, bo wtedy to jest koszmar

ja płakałam i ciągnęłam, ledwo dawałam radę 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Patrycja11 pisze:Jakub_Paluch, dlaczego

Jakub_Paluch pisze:Ale siedzisko jest tak wyprofilowane, ze nie wyobrażam sobie aby dziecku było w nim wygodnie

Jakub_Paluch pisze:Nie samymi fotelikami sie żyje

juta79 pisze:amortyzatory
agnieszka19 pisze:My mieliśmy i do tej pory mamy chicco multiway.
Jestem z niego bardzo zadowolona i nie mam absolutnie żadnych zarzutów! Wcześnej kupiłam tańszą parasolkę, ale była bardzo niewygodna w prowadzeniu, więc sprzedałam ją i kupiłam tą
Polecam !![]()

Wróć do Porady zakupowe i nie tylko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości