), są baseny, brodziki, zjeżdżalnie dla mniejszych i większych, animacje dla dorosłych i dzieci, liczne udogodnienia i atrakcje dla maluchów (mini club, specjalna strefa na plaży dla rodzin, dziecięce menu, toalety dla dzieci itd.), przemiła obsługa mająca też podejście do dzieci... to z pełnym przekonaniem polecam hotel Club Nena w okolicach Side. To były wspaniałe wakacje
Laura wybawiła się za wszystkie czasy. A ja najadłam się pyszności za wszystkie czasy 
lmyszka pisze:Rodzice w tym roku jada do Ustronia - Willa Donia.
Na stronie wygląda super, zwłaszcza te nowy dom.
Zobaczymy jakie opinie będą jak wrócą.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Co polecacie, gdzie byłyście? 

Czytałam Twoją opinię i już weszłam na ich stronę. Nie powiem, bardzo kusząca jest ich oferta. Tak z ciekawości - korzystaliście z "Baby Spa"Deco-Ania pisze:Paulina S. - Cottonina w Świeradowie Zdroju.
a i do najbliższego sklepu, baru, nie jest TAK blisko
trzeba więc przyjechać z zapasami jedzenia, natomiast na miejscu jest kuchenka (nie za duża, bodajże dwa palniki), lodówka i wszystkie potrzebne sprzęty. My byliśmy tam po raz pierwszy rok temu i w ten weekend ponownie się tam wybieramy. 
wówczas są chyba bardziej elastyczni w kwestii ilości dni pobytu 

2017
2021

no i cena bardzo przyzwoita 

Nie kuś, nie kuś...malulu pisze:tam odbywają się wakacje z Harrym Potterem)
już znamy - przez 3 lata jeździliśmy do Świeradowa.malulu pisze: zamek Czocha(...), Stóg Izerski, Świeradów Zdrój
Najlepiej Krupowki. (Willa Vita odpada - po wpłacie zaliczki okazało się ze parking mają ograniczony i jest możliwość zaparkowania auta 1km od kwatery. )
2017
2021

pisałam i nie mają miejsc
a widać fajna miejscówka 
pierwszy nasz wyjazd z Hanulą był właśnie tam:)Paulinka pisze:Osada Śnieżka w Łomnicy

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości