Tak "na gwałt"
potrzebne mi są pomysły na zimne przekąski, które można zabrać na imprezę. Warunki, jaki muszą spełniać to: smaczne, interesujące, a nade wszystko-łatwe, bo ja talentów kulinarnych za wiele nie posiadam 
POMOŻECIE...?

potrzebne mi są pomysły na zimne przekąski, które można zabrać na imprezę. Warunki, jaki muszą spełniać to: smaczne, interesujące, a nade wszystko-łatwe, bo ja talentów kulinarnych za wiele nie posiadam 

Blue pisze:(uwaga-lamia sie i wilgotnieja...)

kakonka pisze:roladki z tortilli - znikają w tempie ekspresowym.
Sałatka z łososiem była tak pyszna ze chyba jutro ją zrobię 

ppola pisze:MagdaKCh, dasz radę - wierzę w CiebieSałatka z łososiem była tak pyszna ze chyba jutro ją zrobię

- mrożony szpinak się nadaje, dałam 450 g (cała paczka szpinaku z Biedronki).kakonka pisze:roladki z tortilli - znikają w tempie ekspresowym.
MamaŻaby pisze:kakonka pisze:roladki z tortilli - znikają w tempie ekspresowym.
mogę prosić o przepis?

Nawet jak się trochę będą rozwalać, to wykałaczka da radęmisiao1983 pisze:roladki z tortilli

Mąż coś jeszcze wołał o suszone pomidory i przesmarowanie pesto, ale już nie cuduję.Takie też zrobiłamkochecka pisze:z sałatą, szynką, serem i papryką
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość