2017
2021Nie, decyzja ciągle nie podjęta.martonia pisze:Deco-Ania wybraliście już miejsce na komunię?

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
i powiem szczerze, że Ania jesteś chyba jedyną mamą w Łodzi która nie zarezerwowała terminu dwa lata temu, nie wysłałaś jeszcze Antka na solarke zeby sie opalił i nie zarezerwowałaś limuzyny na ten wyjątkowy dzień
Na solarkę Łukasza wysłać nie zamierzam, limuzyny zamawiać nie będę. Powiem więcej: nie zamawiam na ten dzień nawet fotografa. Cieszę się, że mam syna, bo jak słyszę matki, które przeżywają kupno sukienek, to się wyłączam. Co im będę mówić, że moim zdaniem dziewczynki nie powinny iść w strojach mini-ślubnych za 800 zł, że nie muszą mieć fryzur robionych przez fryzjerkę o 6 rano, że nie trzeba zamawiać tortu za 200 zł za kilogram...

I już ponoć krucho z terminami. Szaleństwo
Ale czerwcowy termin wydaje się być całkiem fajny.Deco-Ania pisze:Do kościoła i tak chodzimy w miarę regularnie, więc to nie jest dla nas dodatkowe obciążenie.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

(uczesze Ją ukochana ciocia)
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
i fryzjer w domu skoro świt też był.
Niby jest bez spiny, ale ostatnio to temat numer 1 podczas rozmów w szkole, więc trochę mnie to męczy.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013klara76 pisze:Ja mam może głupie pytanie, szczególnie jako mama dziewczynki, ale po co sukienka na przebranie?
AgaGrusiecka pisze:lmyszka, Ty masz pod tym względem lepiej, bo masz dwóch synów, a ja jeszcze córkę za kilka lat będę posyłać. Mam nadzieję, że wtedy fryzjer i kosmetyczka nie będą standardem

caixa pisze:Ja co prawda za rok ale w planach mam sukienkę lekką zwiewną i wygodną. Mam nadzieję że mi się uda.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość