myślę że z dwie godziny. Ale tak jak napisała szaraczarownica wszystko zależy od zainteresowania. Choć wątpię żeby było małekochecka pisze:kasienka 85 ile czasu potrzeba żeby na spokojnie zwiedzić Afrykarium?
myślę że z dwie godziny. Ale tak jak napisała szaraczarownica wszystko zależy od zainteresowania. Choć wątpię żeby było małekochecka pisze:kasienka 85 ile czasu potrzeba żeby na spokojnie zwiedzić Afrykarium?
I przemiłą obsługę 
http://www.seapark.pl/
http://www.dinopark.malbork.pl/Fuente pisze:2. Dino Park w Malborku- do zwiedzania ścieżka dinozaurów oraz smoków, a oprócz tego mnóstwo atrakcji dla dzieciaków. Dinozaury i smoki sa rewelacyjne, wszystkie rzeczywistych rozmiarów i każdy wydaje dźwięki oraz się porusza, robi niesamowite wrażenie....
bo byliśmy w Łeba Park czy jakoś tak i tam też są dinozaury, niby dużo ale poniszczone- farba z nich odpryskuje, aż dwa niby wydają odgłosy a wygląda to tak, że w krzakach za nimi są głośniki - nawet nasz syn zorientował się ska faktycznie dobiega głos.
My na pewno wrócimy 
kakonka pisze:Po Dinozaurii odwiedzonej na Krecie byliśmy bardzo rozczarowani (tam każdy!! dinozaur sie poruszał i wydawał dżwięk- który "wychodził " ze środka dinozaura)
Fuente pisze:MamaŻaby, a dawno byliście?
Fuente pisze:poza fokami, zwiedzaniu statku piratów, na dwóch kondygnacjach, sporo figur zwierząt wodnych, w cenie biletu dodatkowo pokazy dla dzieciaków, animacje, świetnie zorganizowne "muzeum" dawnych morskich stworów w 3d, odwrócony statek też na dwóch kondygnacjach do zwiedzania, oprócz tego place zabaw, park linowy, ścieżka miniatur polskich latarni morskich...
Fuente pisze: Znajomi byli dwa lata temu bodajże i byli niezadowoleni, a w tym roku doszło sporo nowych atrakcji. Nam sie bardzo podobało
Mnie się Sarbsk też podoba i karmienie fok wg, mnie też znacznie ciekawsze niż na Helu, przede wszystkim można usiąść i jest niezła widocznośćKurczak pisze:Widzę, że wycieczki do wrocławskiego ZOO coraz popularniejsze. Jako że to moje rodzinne strony, to z czystym sumieniem mogę Wam polecić rewelacyjną cukiernię niedaleko ogrodu: https://www.facebook.com/CosSlodkiegoWi ... pa?fref=ts
Mają przepyszne lody robione na miejscu, wielki wybór ciast i kawI przemiłą obsługę
w niedzielę bylismy w parku szczytnickim i spacerowaliśmy w okolicach hali stulecia,fontanny,wiec żal bylo sie nie skusić skoro byliśmy tak blisko
co prawda testowaliśmy tylko lody,ale byly przepyszne 
A 2013 
może być ciekawie, mój coraz starszy i zaczyna interesować się różnymi atrakcjamiLody Romahatifnatka pisze:a propos lodów we Wrocławiu to my polecamy

gdybyś była rzeczywiście zainteresowana to grzecznie przewertowałabyś wątek, a nie wklejała nazwy zupełnie nic nie wnoszące do wątków, oprócz nachalnej reklamy.hania.milecka pisze:Zastanawiam się, dokąd pojechać na weekend latem?
również polecam pospacerować po molo, wypić coś ciepłego i zjeść brownie w kawiarni na molo, można też pospacerować promenadą na wzgórzu wzdłuż Wisły, pierwszy raz tam byliśmy, ale myślę, że wrócimy
jak będzie cieplej to dodatkową atrakcją może być rejs Wisłą, z Łodzi to niewiele ponad godzinę drogi, częściowo droga autostradą
2017
2021
2017
2021
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
2017
2021
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
blisko rynku 

w Żelazowej co jakiś czas organizowane są warsztaty muzyczne dla dzieci, latem w weekendy często są koncerty na żywo.Deco-Ania pisze:Żelazową Wolę

2017
2021
2017
2021

ale w zasadzie jeśli ktoś ma np. działkę to na to samo wychodzi:) ale może się rozkręca
), to spora suma wyszła 
Jeszcze kolejka wąskotorowa w Rogowie. A propos, może któraś z Was już jechała kolejką (pewnie tak:)). Myślicie, że w długi weekend, w Boże Ciało czy w Dzień Dziecka będzie baaardzo dużo ludzi? Jest sens się pchać?
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Podobało się nam. Naprawdę cała nasza trójka dobrze się bawiła. Rozsądne ceny biletów (49 zł za osobę), dzieci do 100 cm wzrostu płacą tylko złotówkę. Lubimy magię, iluzję i łamigłówki
Bardzo fajnie zrobiona kopalnia. Do Latającej Chaty ja już nie weszłam
Młoda zachwycona m.in. Tunelem Zapomnienia, tradycyjną ciuchcią, kaczuszkami, karuzelami, łódkami, dmuchańcami, kolejką-smokiem... Bardzo miła obsługa. Dużo młodych, uśmiechniętych ludzi z podejściem do dzieci. Szkoda, że Farma nie jest bliżej Łodzi. Trzy godziny drogi w jedną stronę wymęczyły nas
https://www.youtube.com/watch?v=h_RWcFogsN4
AgaGrusiecka, naprawdę szkoda, że Farma nie jest bliżej
Wybralibyśmy się kolejny raz w sierpniu 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość