misia-misia pisze:Póki co Recaro Monza Nova 2 Seatfix i Romer Kidfix SICT to moje dwa faworyty.

Mocowanie na isofix można stosować tylko do 18 kg, później trzeba fotelik zapiąć pasami. Pasy można przypiąć w różnych miejscach - pod szynami foteli, zaczepić o sam fotel. Rozwiązania są naprawdę różne.

No i zobaczymy co będzie dalej, ale póki co to jest mały szczypiorek, waży tyle co niektóre roczniaki
Konkretnie to jakoś 96cm i 13kg (no może 13,5) 

2017
2021
2017
2021
ale tak poza tym muszę mieć fotelik który się łatwo przepina do innego auta. Niestety te tyłem szybko się nie przepnie 

Albo inaczej - nie sądziłam, że mój aż taki mały 

. 
bo wolałabym żeby siedzieli już razem z tyłu. Myślę, że przesadą będzie jak będę do 4 roku czy dalej jeździła z dziećmi z tyłu, już mi wystarczy kilka lat z Gabrysiemkari pisze:Patrycja11, a czemu nie może ktoś dorosły jechać z nią z tyłu, a Gabryś z przodu?

eeee wyluzuj, żaden atak, zwyczajnie normalnie bez ciśnienia napisałamkari pisze:poczułam się jakby to był atak na Ciebie
jeszcze wyszperałam że macie. I jak zadowoloni jesteście?jpuasz pisze:maxi cosi 2way pearl 9-18 kg

Wróć do Ekspert ds. bezpieczeństwa w samochodzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości