http://www.wodnyswiatostrzyce.pl/nocleg ... kaszubach/
Domeczki mają bardzo dobry standard
Na miejscu jest moim zdaniem bardzo ładnie:
2017
2021Byliśmy w sobotę, bo Antoś miał zaproszenie na urodziny. Fajnie spędziliśmy cały dzień. Antoś bawił się z kolegami. My - zabraliśmy Julka i pojechaliśmy jeszcze z przyjaciółmi i ich córeczką.Paulina S. pisze:Oglądam zdjęcia z Sadów Klemensa. Fajne miejsce, ale właśnie, chyba to jednak zbyt mało jak na cenę biletu. Może gdyby to było bliżej...
No powiem, że ja bym baaaardzo chciała mieć działkę z tyloma atrakcjami dla dzieci.Justinaa pisze:ale w zasadzie jeśli ktoś ma np. działkę to na to samo wychodzi:) ale może się rozkręca

Link z noclegiem wklejałam w poprzednim poście.troche za blisko, będzie mnie korciło żeby wracaćmalulu pisze:Patrycja11, Nowa Gdynia
za bliskoBlue pisze:A Uniejów?

2017
2021
2017
2021
) żeby na miejscu było coś fajnego dla Hani i coś do zjedzenia
hahaha )
Nadal są tam rzeczy do zwiedzania,fajne województwo,takie "na weekend".
Zmienililsmy.wiec cel i zamowilam nam weekend w przeciwnym kierunku.Taki fifty fifty,zalezy jak.mi.sie.moje "sprawy"uloza,bo.of.course.jak.zawsze coś.Zobaczymy.Jest jesze jeden weekend gdy bedziemy w 4 (bo dzieci sa w rozjazdach),wiec to.wszystko narazie tylko plany.Jedno jest pewne-brak dluzszego urlopu nie wyklucza wyjazdowych weekendow;)
Małych bursztynków wygrzebaliśmy b.dużo,średniaki 2 a dużych wcale.Na plaży spędziliśmy 4h w tym ze 2 grzebiąc;)Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości