Chyba,ale pachną jak maciejka;)
zaczynam czytać coś na grupach ogrodniczych, ale ilość informacji mnie przerasta 

myślałam ze sobie ładnie obłoże ziemie i będę miała temat chwastów z głowy
! Myśle tylko ile ich wsadzić, 3 chyba wystarcza, żeby nie przesadzić czy może 4, muszę pomyśleć, pomierzyć odległości jakby to wyglądało 

Piękne wygląda biały dywanik, co? Na środku wyrosły Ci lilie. Niedługo też pięknie zakwiną.

teraz to już tylko dotacje od rządu brać 

aż by się chciało po takiej soczyście zielonej trawie pobiegać za piłką z dzieciakami 

zależy gdzie i jak - U nas jest część wykorowana bo lepiej utrzymuje wilgoć przy mlodych nasadzeniach. Po krótkim czasie przestało ja nawet wywiewac. U nas trawnik to domena męża ja ogarniam rabaty

, ten wąziutki pasek między podjazdem a sąsiadką chyba hosty, a ta największa cześć to różne krzaczki i niższe drzewka szczepione na pniu, może judaszowiec, zurawki właśnie, krzewuszka, migdalek, czosnki ozdobne, modrzew pendula i trzmielina na pniu, także ogólnie dużo
musimy nawieźć ziemi i podnieść poziom w tym chyba rozebrać i podnieść tez kostkę 
już na insta widziałam fragmenty jak wrzucasz jakieś fotki albo story, ale tutaj w pełnej okazałości no po prostu piękny
.
Ja będę pewnie za parę lat chciała wymienić, bo my mamy kompozyt i gorący jest jak cholera

Ja pozwalam rosnąć w trawniku różnym roślinom. Nie mam ambicji na pole golfoweppola pisze:nam w trawnik weszła
z racji tego że u sąsiadki na przeciwko mojej działki jest okropny bałagan, nie koszona trawa, pełno krzaków, bałaganu to zakupiłam mate cieniującą, zaciagnęłam na siatkę, kupiłam 15 pęcherznic bordowych i zielonych i z mężem posadziliśmy.gohnia pisze:pęcherznica

Wróć do Budujemy, urządzamy, naprawiamy, remontujemy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości