lmyszka pisze:kakonka,Jak się sprawdza?
świetnie
nie sądziłam w w naszym dywanie tyle kurzu jest Będziesz zadowolona!!
lmyszka pisze:kakonka,Jak się sprawdza?
nie sądziłam w w naszym dywanie tyle kurzu jest 

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Ma być około 17.11. Zobaczymy 
szaraczarownica pisze:Ja zamówiłam właśnie tego iLife polecanego przez kakonkęMa być około 17.11. Zobaczymy
ja zamówiłam 1 września a 3 września już było pierwsze odkurzanie 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Typowy gadzet do kurzu.Do schodow powinno byc ok.Zaraz znajde ten model,kosztuje grosze,byleby kurz wciagal.
(a moc raptem 120W
)
Nie wjedzie tez wszędzie ale to juz nie jego wina.
i oczywiście wszystko co się da mamy wiszące albo na wysokich nóżkach, żeby robot mógł wjechać 
.Mąż tak go nazwał jak zobaczył jak się irytuję.No kurdę jak zobaczyliśmy że 10m2 podłogi(uprzątnięta podłoga,krzesła na blacie stołu jak w stołówkach
) sprząta kilkanaście minut i żeby to zrobił jako tako trzeba go puścić 2 razy,to myślalam,że go kopnę dla rozpędu.Nawet dzieci miały miny nietęgie jak im obrabiał pokoje.Ja jestem szybsza i dokładniejsza,ale przynajmniej sama.nie.muszę machać.W piwnicy i na strychu jeszcze nie jeździł,tam mu daje wolną rękę,może i godzinę jeździc.Aaa i jeszcze-ze 2 x zaczął gadać żeby sprawdzić czy jest pojemnik z wodą.Wyjełam (bo był oczywiście),wlożyłam.od nowa i się uciszył.
,mimo to polecam do niewymagajacych prac.Na schody to wygodna sprawa,przeleciec na kantach i rogach.Wazy coś kolo 1kg pusty.Żeby wciagal,trzeba po kazdym czyszczeniu dobrze oczyscic i wytrzepac filtr (nawet jak na oko smieci jest malo).Taka zabawka choć po cenie sądząc pewnie za długo nie pociągnie;)Aha,zwirku przy swinkach nie wciągnie takiego nowo wsypanego do klatki,ale jak go rozdrobnią łapkami to juz tak.Z minusów-jeśli nie jest włączony,czyli nie ma cugu to trochę się z niego sypie farfoclami;)W aucie niekoniecznie,bo w garażu mamy prąd więc już lepiej sprzątnąć porządnie normalnym odkurzaczem z dużą mocą.Ten gadzet jest zdecydowanie dobry do kurzu i drobniutkich śmieci.

Ja mam aplikacje MiHome póki co.Radzimy sobie tradycyjnie,na gorze wszystkie pokoje maja drzwi wiec luzik,nie ma potrzeby wirtualnych scian.Na dole chcialam po prostu ochronic dlugowlosy dywanik.Pod choinką jeszcze nie puszczalam,ale raczej podstawę bedzie omijal czujnikami.Bo on jest dosc powoooolny wlasnie dlatego ze wszystko omija-co jest plusem:)Starsza ma w pokoju toaketkę z pierdylionem kosmetyków,nie do końca stabilną.Jesli by w to odkurzacz przywalil,to mogila i jeszcze więcej sprzątania ale on nozki od jej toaletki ladnie omija.
Jedynie schodów juz nie zamiatam,tu progres 
Oba stały w kącie.Wróć do Porady Idealnej Pani Domu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość