tak często go robiłam, ze mój mąż na cukinię nie mógł patrzeć gohnia pisze:Makaron Mascarpone z kurczakiem
ja aż do nocnego musiałam pojechać, jak zobaczyłam w tv reklamę zupy cebulowejPepsi pisze:Tak w ogóle to idę sobie bo się tu głodna robię

Deco-Ania pisze:makaron to ja uwielbiam!

Bian pisze: Deco-Ania pisze:makaron to ja uwielbiam!
Ja również

no i makaron 

Bian pisze:Oczywiście często pojawia się spaghetti, ale także canelloni z mięsem mielonym lub kurczakiem, zapiekana makaronowa
juta79 pisze:jak przygotowujecie makaron cannelloni lub lasagne przed pieczeniem ?
tagliatelle z łososiem i ze szpinakiem, tagliatelle z tuńczykiem w sosie pomidorowym, penne z kurczakiem, brokułami i sosem śmietanowo-pomidorowym, tagliatelle z pieczarkami, boczkiem i natką pietruszkibaila pisze:Ja uwielbiam makarony, u nas króluje spaghetti bolognese,
Bian pisze:juta79 ja nic nie robię, po prostu takie suche canelloni faszeruję i zalewam sosem, wtedy mam pewność, że pod tym sosem się "ugotuje".

tez jestem tego zdania, króluje spaghetti, lasagna, i wszelkiego rodzaju zapiekanki, makaron z cukinia al'a przepis podany przez kakonke, ale ku mojemu zdziwieniu makaron z cukinia, pomidorami i czosnkiem posypany parmezanem podbił moje sercemartula_87 pisze:Bo makarony jak dla mnie są na tyle wdzięcznym produktem że do woli można z nim eksperymentować.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości