2017
2021wiemgohnia pisze:martonia, wcześnie
zawsze mnie cieszy nowy kalendarz i sobie siadam, żeby wypełnić, a teraz mogę jeszcze na spokojnie, przynajmniej będę miała czym zająć głowę
jutro ma być do odbioru
2017
2021
2017
2021
2017
2021
Uśmiałam się.

https://naoko-store.pl/caixa pisze: A co to jest za sklep?

2017
2021

spójrz na to tak, że dzięki temu nie miałaś dylematu, bo jakby wszystkie 6 par było ok, to jeszcze miałabyś problem z wyboremniesia2708 pisze:Bardzo nie lubię kupować butów z 6 zamówionych par tylko 2 mi dobrze leżały na nodze.

2017
2021też nie lubię. Jeszcze z dzieciństwa mam uraz, bo jestem wysoka więc i stopa odpowiednia i zawsze miałam problem, bo nie mogłam wybrać co mi się podoba tylko to co jest w moim rozmiarze. I tak dobrze, że skończyłam na 41, ale wielu producentów nawet jak już ma 41, to zaniżone i/lub za wąskie. Także nie znoszę kupować butów.niesia2708 pisze:Bardzo nie lubię kupować butów
caixa pisze:Ja tak mam z jeansami.
gohnia pisze:też nie lubię. Jeszcze z dzieciństwa mam uraz, bo jestem wysoka więc i stopa odpowiednia i zawsze miałam problem, bo nie mogłam wybrać co mi się podoba tylko to co jest w moim rozmiarze. I tak dobrze, że skończyłam na 41, ale wielu producentów nawet jak już ma 41, to zaniżone i/lub za wąskie. Także nie znoszę kupować butów.niesia2708 pisze:Bardzo nie lubię kupować butów
Zamowiłam więcej by jak zwykle zwroic cos ale kazda lezy jak szyta na mnie,coż.

2017
2021

ale chyba już nie ma jej na stronie Mohito.
2017
2021
A ja kupiłam sobie kreację na 40 tke. Teraz tylko schudnąć do niej
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Zamiast majtek, które mogą się nieładnie rolować i odcinać na brzuchu, polecam coś tego typu https://www.intymna.pl/s114008,body-wys ... gKXaPD_BwE mam identyczne body, ale nie pamiętam jaka firma, bo kupowałam już kilka lat temu.lmyszka pisze:Dziewczyny możecie polecić jakies majty wyszczuplające![]()
Chyba dojrzałam do tego aby takie zakpupić, na specjalne okazje do kiecki
Ale takie co i uda i brzuch wyszczuplą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości