Pepsi pisze:Nie piłam bo ogólnie mało piję napoi %
kochecka pisze:Pepsi pisze:Nie piłam bo ogólnie mało piję napoi %
u mnie tak samo. A tym razem z racji komplikacji wszelakich bałabym się próbować. Chociaż musze przyznać, że jak w sklepie przechodzę obok działu alkoholowego to dla odmiany mam ogromną ochotę na jakiegoś kolorowego drinka
Sybel pisze:Zresztą teraz jestem na diecie, mam przydział 2 lampki czerwonego wina tygodniowo, ale jutro złamię zasadę, bo ileż można.

U mnie tak samo. Ogólnie jestem mało pijąca, więc niepicie nie jest dla mnie problemem. Choć moje siostry i mama często na imprezach robią sobie kolorowe drinki i ostatnio trochę mi żal, że nie mogę wypić łykaAudiolka pisze:Gin nic nie mówił, ale ja nie czułam takiej potrzeby.

Tak w ogóle to polecam wino bezalkoholowe, jest naprawdę smaczne
W ciąży go co prawda nie piłam bo jakiś tam ułamek procenta alkoholu ma ale jak komuś to nie przeszkadza to jest to fajna alternatywa dla piw bezalkoholowych 

Masakra... jeszcze trochę musze przetrzymać 
kasia_m85 pisze:Generalnie wyszłam z założenia,że wypicie 5 łyków wina i tak nic mi nie da (smakowo), więc nie piłam wcale.
ava pisze:Ogólnie jestem mało pijąca, więc niepicie nie jest dla mnie problemem.

Pepsi pisze:Nie piłam bo ogólnie mało piję napoi % w mojej lodówce dobre pół roku stoi Martini którym kiedyś raczyłyśmy się z koleżanką

Moje żelazne zasady szły nawet tak daleko, że nawet odmawiałam cukierków z alkoholem
z czego niektórzy się śmiali, że przesadzam, ale i na takie komentarze miałam swoją odpowiedź
nie tknęłam ani grama alkoholu i jestem z tego bardzo dumna
Wiem, że przy następnej ciąży będzie tak samo 
. Ogólnie nie ciągnęło mnie bo ja z tych nie pijących
Za to teraz jak karmię to czasem mnie ciągnie do wina , na szczęście Misia przesypia noce bez karmienia więc jak ją położę to zdarzyło mi się już napić winka , lampka była taką ilością , że aż mi w głowie zaszumiało 

A 2013 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości