już by mogła skończyć się ta pandemia 
Jacek w zeszłym roku czytał takie opinie z 2020, w 2021 też tak było, podejrzewam, że "lepiej" nie będzie 
jeśli oczywiście ktoś lubi ciszę i spokój.
( już czuje przeprawę żłobkową
dla Hani generalnie jak znajdzie koleżankę do towarzystwa to już jest zadowolona 
to możecie uznać, że ja jestem dziwna, ale ja zawsze biorę swoje garnki, naczynia i sztućce, tak to dodatkowy bagaż, no ale ja z tych brzydliwych.. a w cudzej pralce nie uprałabym naszych rzeczyBlue pisze:Wyposazenie kuchni dobre,ale brak talerzy do zupy.Brakowalo.mi ich raz ale jednak.Minusy-pralka w tym garazu w podziemiach wspolna.
2017
2021
2017
2021

moje dzieci też więc jak idziemy w góry to noclegi mamy bardzo podstawowe, często ze wspólna kuchnia. Ale luksusowymi 5* też nie pogardzę 

w sumie obecnie bardzo rzadko, bo albo ciąże, albo pandemia, pić można ewentualnie ze słomki/butelki, ze sztućcami gorzej, ale wytrzeć przed użyciem też wartomalulu pisze:Jak sobie radzisz w restauracjach, na weselach itp? Nie chodzisz?
martonia pisze:to możecie uznać, że ja jestem dziwna,
2017
2021
2017
2021
2017
2021
2017
2021

1,5 h to jeszcze do przeżycia.Otium Family, SideAgata. pisze:Czy możecie polecić jakiś fajny hotel w Turcji pod kątem dzieci?
2017
2021
zaklepane jadą od 30.07

I na tym stanęłoava pisze:Blue Mountain Resort
To był nasz pierwszy pobyt w takim typowym hotelu, byliśmy bardzo zadowoleni, chłopaki wręcz zachwyceni
Na minus brak klimatyzacji w pokojach. Byliśmy w pierwszym tygodniu wakacji, obłożenie było spore, ale do pełnego jeszcze dużo brakowało.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości